跳至

首頁

尾頁

伯爵府

工人一個月有幾多日有薪病假? & >>call salina<<

我個c工人,明知自己吾食得蟹,返左屋企竟然食蟹,第2日即出曬粒粒,p佢過k,真係抵q佢死ga
想知佢地有幾多日假??

salina pls check pm

洋房

Re: 工人一個月有幾多日有薪病假? & >>call salina<<

勞工局份合約沒有提及病假, 係你點放佢.. 如果佢會傳比bb, 唔通你重要佢做咩! 但係如果只係佢過敏, 睇左e 生無問題, 清潔既野都可以叫佢做lor.

大宅

Re: 工人一個月有幾多日有薪病假? & >>call salina<<

工人邊有病假架!叫佢返去抖到可以返工為止, 不過冇人工囉!
8個月囉!

大宅

shakiebinokay 寫道:
工人邊有病假架!叫佢返去抖到可以返工為止, 不過冇人工囉!
[size=medium]你講野真係好鬼低c

心銘開心遊樂園寶貝心銘豬

大宅

Bala,

Sorry ar... these days very tired and didn't go to web. Now let me check check pm. No Sick leave for maid ga wor

伯爵府

salina~~
我打左比慧慧gala,
您可以吾洗理個pm

首頁

尾頁

跳至