意見反饋
義工

自由講場 今日: 412|主題: 1005278

今日d新聞令我好唔舒服

水晶宮

國民生產總值:51585

今日d新聞令我好唔舒服

剛剛睇報紙,有好多可悲的新聞

狠 心 港 漢 狂 刺 二 奶 13 刀

老 翁 利 刀 追 斬 老 妻

母 親 地 拖 棍 扑 穿 女 兒 頭

理 大 女 生 不 堪 壓 力 跳 樓 亡

最 後 一 次 從 皇 后 碼 頭 出 發

男爵府

國民生產總值:7751

畀面勳章

Re: 今日d新聞令我好唔舒服

so...no news is good news

侯爵府

國民生產總值:24395

王國長老

國民生產總值:52162

好媽媽勳章 王國長老

唉.... 皇后碼頭26 號便閉幕,
我仔學校29 號有親子船河,
本來係皇后碼頭上船架,
諗住可以同班仔上船一即影張相,
但而家睇怕無機會了,好失望! :cry:

水晶宮

國民生產總值:65869

畀面勳章

我覺得而家呢個政府(大陸政府 ) 有心拆晒香港有英國特色既建築物。例如尖沙咀警署,咁宏偉咁靚就拆走晒佢。

就黎連d醫院都改晒名添架喇!! 例如: 伊利沙伯醫院會改為中華人民共和國特區醫院!! 瑪加烈醫院改為中國政府特區同胞醫院 :tongue: :tongue: :tongue:
麟媽媽 寫道:
唉.... 皇后碼頭26 號便閉幕,
我仔學校29 號有親子船河,
本來係皇后碼頭上船架,
諗住可以同班仔上船一即影張相,
但而家睇怕無機會了,好失望! :cry:

禁止訪問

國民生產總值:24331

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

國民生產總值:24124

愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

伯爵府

國民生產總值:15581

甘日日都好唔開心~

禁止訪問

國民生產總值:7601

水晶宮

國民生產總值:64909

叻叻勳章 畀面勳章

我今早一開電視...就唉左一聲...因為睇到呢單新聞....

薩拉熱窩孤兒院起火燒死五童
(星島) 04月 22日 星期日 07:16PM
波黑首都薩拉熱窩一家孤兒院發生火災,造成至少五名兒童死亡,十七人受傷。

:-( :-( :-( :-( :-(

水晶宮

尋晚睇新聞見到有個小朋友俾條鱷魚食左,當時還有另一個小朋友見到成個過程 :-(

水晶宮

國民生產總值:64909

叻叻勳章 畀面勳章

sandylaw 寫道:
尋晚睇新聞見到有個小朋友俾條鱷魚食左,當時還有另一個小朋友見到成個過程

你..........有冇用錯表情 :-| :-(

水晶宮

sandylaw 寫道:
尋晚睇新聞見到有個小朋友俾條鱷魚食左,當時還有另一個小朋友見到成個過程 :-(

更正番 :wink:

禁止訪問

國民生產總值:7601

水晶宮

^~螞蟻人~^ 寫道:
大陸個單c 30多人仲恐怖,全部比d 熱金屬水溶晒,渣都無

寶石宮

國民生產總值:366847

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.