跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 2002年1月bb俱樂部--Part 22

Happy Birthday Holman daddy !!

子爵府

you want daddy me mei :tongue:

recently, i shopped a lot la: make-up, ear rings, hair clips, clothes, books, cd-roms, ...

HeiMarie 寫道:
what is 魔鏡、魔梳、魔盒>>> 去多次shopping 咪知lor ..................唔好問我, 我sure 5 知啦 :mrgreen: :mrgreen:

Recently, hm addicted to computer games (educational games) but he knows how to use the mouse (may be a bit late)

cissyma is disappeared in these days ?-( ?-(
妹妹1歲la~

子爵府

thx. a lot
HeiMarie 寫道:

Happy Birthday Holman daddy !!
妹妹1歲la~

子爵府

Morning!

Today I am a early bird cos CH woke up at 6:30am :evil:
Today ch has no school because of "Teacher's day"

子爵府

A belated happy birthday to 契爺

男爵府

:-( :-(
copied fm Apple Daily:
早 幾 日 上 網 一 香 港 高 登 網 討 論 區 , 發 現 網 民 好 熱 烈 討 論 話 吉 之 島 會 撤 離 將 軍 澳 東 港 城 , 網 民 「 阿 師 」 繪 聲 繪 影 話 東 港 城 吉 之 島 6 月 執 ; 網 民 「 人 海 中 我 是 誰 」 講 得 仲 具 體 , 「 好 似 話 保 留 ( 吉 之 島 ) 超 巿 , 百 貨 邊 轉 做 西 田 。 」
吉 之 島 大 大 話 話 東 港 城 都 有 十 年 八 載 , 佔 兩 層 樓 , 面 積 成 15 萬 平 方 呎 , 特 別 係 間 超 巿 , 乜 刁 鑽 都 有 得 買 ; 好 似 娶 韓 國 太 太 同 事 阿 初 , 平 日 就 好 鬼 鍾 意 逛 佢 超 巿 , 話 度 韓 國 食 品 好 齊 , 唔 使 走 去 尖 沙 嘴 買 , 如 果 冇 都 好 麻 煩 。

西 田 唔 會 進 駐

我 心 諗 , 都 係 網 民 發 風 , 不 過 都 要 打 電 話 去 吉 之 島 問 清 楚 。 點 知 吉 之 島 公 關 大 姐 答 覆 得 好 耐 人 尋 味 , 話 家 唔 回 應 任 何 。 咁 即 係 點 ? 人 話 你 執 , 如 果 唔 係 都 應 該 出 澄 清 , 捧 你 場 街 坊 都 好 關 心 喎 。 小 妹 再 問 西 田 百 貨 係 咪 會 進 駐 東 港 城 , 佢 公 關 哥 哥 就 爽 快 好 多 , 話 冇 咁 事 喎 。
呢 個 場 大 老 闆 係 新 鴻 基 地 產 代 理 有 限 公 司 , 梗 係 搵 佢 公 關 了 解 。 佢 話 暫 時 冇 講 , 不 過 稍 後 會 公 布 商 場 商 戶 變 動 情 況 。 咦 , 咁 即 係 有 變 動 啦 。 小 妹 八 番 消 息 話 , 吉 之 島 會 7 月 撤 出 東 港 城 , 大 業 主 將 會 重 整 店 舖 , 但 一 定 會 有 間 超 巿 喎 。 咁 街 坊 拭 目 以 待 啦

:-D

子爵府

Jaykan禽日參加左普通話朗誦比賽, 終於都順利完成 雖然佢入唔到決賽 (我一直都無expectation), 但總算係一個難得既經驗.

老實講, 佢能夠企係台上, 唸哂成首詩, 配合埋動作, 我已經覺得佢好叻叻. 好開心, 教佢既老師同平時既普通話老師都話佢d發音好準, 不過就唔夠大聲, 而且越諗越細聲.

點都好, 佢已經係我心目中既冠軍, 所以佢收到細舅父送俾佢既一份大禮物. :mrgreen:

子爵府

fwy1222 寫道:
HIHI~

51有冇興趣去'畢'沙沙

五 月 一 日 ( 星 期 二 )
風   : 微 風 2 級 。
天 氣 : 大 致 天 晴 。
氣 溫 : 22 至 28 度 。
相 對 濕 度 : 百 分 之 50 至 75 。

問左大少爺, 佢話要去"水族館"喎, 我地唔join lu~

子爵府

marie,
個個明天都5得,so 取消吧~
擇日重賽~
另,想要TST 中E info

子爵府

契ma: happy birthday to契爺~
最緊要係身體健康

子爵府

芸迪 寫道:
Jaykan禽日參加左普通話朗誦比賽, 終於都順利完成 雖然佢入唔到決賽 (我一直都無expectation), 但總算係一個難得既經驗.

老實講, 佢能夠企係台上, 唸哂成首詩, 配合埋動作, 我已經覺得佢好叻叻. 好開心, 教佢既老師同平時既普通話老師都話佢d發音好準, 不過就唔夠大聲, 而且越諗越細聲.

點都好, 佢已經係我心目中既冠軍, 所以佢收到細舅父送俾佢既一份大禮物. :mrgreen:

jaykan叻叻~~
夠膽上台已經hou勁lor

子爵府

A belated happy birthday to holmanba

子爵府

小b mom/濤兒,
香兒觀摩音樂會有相睇,click[url=http://info.hkcchoir.org/gallery/ ]here[/url]

子爵府

Jaykan

Annie : 收到, 另請check pm

子爵府

fwy1222, MIU, 芸迪,

Thanks a lot.

Holman daddy
妹妹1歲la~

子爵府

marie,
pm rec'd.1000 thx~

子爵府

今日我地最終都去

大宅

芸迪 寫道:

攞多幾次經驗就唔會怕羞 我都想hoho有咁既試煉

大宅

補祝 holman daddy

伯爵府

morning~

呢2個week超忙,會少d留言,but都會溫書架

補祝holmanba生日快樂

另,yc 琴日係隔離屋玩,點知撞到眼角:-( 佢又5同我講,等到夜晚我見佢眼蓋位置瘀左,問佢先至講,於是今朝返學前睇e生,好彩冇大礙,touch wood只係撞到眼角骨位 :cry: :cry:

首頁

尾頁

跳至