跳至

首頁
12345...63

尾頁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Re: 2002年1月bb俱樂部--Part 22

真開心!我就米攪 廢事執餐飽
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

子爵府

舖張膠

子爵府

M&A >> check pm pls!

公爵府

有姐姐洗梗係好好多!

麥x莎有冇試過?

其實甜點我都唔算太好,跟住c6、matthew又唔點食,so冇心機整

我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

子爵府

麥x莎>>>yes, 但痴牙, 朱古力粒好d
無姐姐洗===我諗我都會慳翻

公爵府

[size=xx-large]引吓蛇出洞先

[size=xx-large]你這剎那在何方??

[size=xx-large]我有說話未曾講

[size=xx-large]能聯系上,永相伴在旁

[size=xx-large]如晨光

[size=xx-large]基兒,你在何方??

[size=xx-large] 明仔字

子爵府

邊個明仔邊個基兒呀
條蛇無on line 呀

晚安喇

伯爵府

morning~

睇黎呀大蛇呢排真係好sad bor

大宅

hi hi

而家先至清

伯爵府

hello michelle

大蛇淨係番低左句:呢排好sad...就1路5見人lu

新屋已經安頓哂?

大宅

小b mom>> 同大蛇一貫的開心

伯爵府

michelle,
慢慢黎啦 雖然外家係愛民村,不過聽妳之前提過,都5係好熟妳住果頭,樓下好似冇乜興趣班

子爵府

xxl,
it's a good result la, only 4 boxes left
妹妹1歲la~

大宅

holmanma

siu b mom>> 係呀, 如果唔想搭車 (姐姐要帶埋mm, 一拖二, 始終

男爵府

契媽: check pm pls.
:-D

子爵府

xxl,
What kind of ECA you want mm to join Everyday has ECA The transportation is a major problem wow. I also want to let hm to have some ECA on weekdays but location is also a problem as now, only my mom takes care of him.
妹妹1歲la~

大宅

holmanma>> mon - piano; Tue - Eng phonics, Wed - swimming; Thur - painting; Fri- ballet

子爵府

xxl : check the ymca activities ah, there is a center close to you. otherwise tst is not bad location! \

this morning we met the OT at CH's school.
Got some very useful hints for helping CH, self control is one of his major problem now
This OT is really experienced and professional, always can give pin point measures to help us.

子爵府

ic~

so, nothing on weekend
xxl 寫道:
holmanma>> mon - piano; Tue - Eng phonics, Wed - swimming; Thur - painting; Fri- ballet
妹妹1歲la~

公爵府

有我呢個早場稀客呀!

好慘呀! :-( :-( :-( 臨天光先發現唔見咗部手機 重要唔知點唔見 :-( :-( :-( 史上最慘

首頁
12345...63

尾頁

跳至