二手市場

跳至

首頁

尾頁

別墅

急徵:二手大眼雞洗衣機

如題,因奶奶家的洗衣機突然壞了,現急需,如有煩請 pm 我,THX

別墅

Re: 急徵:二手大眼雞洗衣機

如題,因奶奶家的洗衣機突然壞了,現急需,如有煩請 pm 我,THX

別墅

大宅

http://www.dsc.hk/shop.php

官塘店清貨呀, 我上次去見到好平呀, 妳打電話問下仲有無啦, 無過係 display, 但我覺得ok 啦, 因洗衣機唔會開著比人試.

◎如想約交收, 請直接pm留言, 勿在此留言或留電話; 本人行不改名, 坐不改姓, 我係 lokchu.

別墅

hi lokchu,

THX ... 剛打左去, 唔知點解打左去, 個留言好古怪, 另, 唔知你係幾時之前去過呢 ?? thx again.

lokchu 寫道:
http://www.dsc.hk/shop.php

官塘店清貨呀, 我上次去見到好平呀, 妳打電話問下仲有無啦, 無過係 display, 但我覺得ok 啦, 因洗衣機唔會開著比人試.

大宅

silkilee,

妳打邊個電話呀? 試下 2191 6218

上星期五去過, 買左部數碼相機, 幾平.....

最不幸係 apm 換片時唔見左個尿片袋, 之前已見兩個講廣東話唔正的女人成日望住我
◎如想約交收, 請直接pm留言, 勿在此留言或留電話; 本人行不改名, 坐不改姓, 我係 lokchu.

洋房

silkilee 寫道:

i buy one display model in 豐澤 $1440

首頁

尾頁

跳至