意見反饋
義工
[2006年] 2006年11月20日

大宅

國民生產總值:3277

2006年11月20日

想八卦下~~
11月20 日出世的你~~
係仔仔定女女呀?
:lol: :lol:

別墅

國民生產總值:516

Re: 2006年11月20日

我個係仔

禁止發言

國民生產總值:21629

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

加埋我個果,己經三仔..全男班...haha
大家都係天蠍仔

大宅

國民生產總值:4466

好媽媽勳章

我個係囡呀

大宅

國民生產總值:3358

hihi-bb ,

等我答一答你啦...0611樂b會裡面..
(violin 未係member)..
total 有5個bb都係2006年11月20日出世的...

大宅

有女啦,有女啦∼∼
有機會真係要張依幾個小b影張大合照∼∼

大宅

suki_pang,

多謝你的資料∼∼

一隻手數晒lor∼

男爵府

國民生產總值:5452

醒目開學勳章

報到先, 仲有我浩浩啊, 係仔呀 幾時來張大合照呀, 不如約定係半歲生日會到影好嗎?

子爵府

國民生產總值:14476

呀!原來有個咁嘅topic,我個BB都係11月20日出世,女仔呀!

大宅

踢你入會!踢你入會!!
踢violin、misskwokwok 入0611樂b會 ...
煩請在topic "0611媽媽club"度留低你地的info

大宅

小思,
好呀好呀~~
半歲生日會時,記得影返張相先~~
你仔仔好多頭髮呀, 羡慕呢~~
問多一個問題,,,你是否住馬

大宅

好好,有多個女了

子爵府

suki_pang 寫道:
踢你入會!踢你入會!!
踢violin、misskwokwok 入0611樂b會 ...
煩請在topic "0611媽媽club"度留低你地的info

點去呀?揾唔到...

別墅

國民生產總值:939

你click入去--->0611媽媽club, 然後填info就得

大宅

misskwokwok,

我咁答你啦...

在呢頁拉上去...你會見到..
06年11月媽媽會
2006年11月20日

在" 06年11月媽媽會"度click 一下,
你會入左06年11月媽媽會o既大頁...
留意下頂頂果幾個topic...

有個係"0611媽媽club"...click 入去...
留低info 就可以了...

男爵府

醒目開學勳章

唔洗羡慕, BB大大下就會多頭髪的了, 佢有時熱到成頭濕晒, 真係有衝動同佢剃光, 點解咁問, 你係馬鞍山見過我嗎?其實我媽媽住馬鞍山, BB而家比媽媽湊, 可以叫做一半住馬鞍山啦

[quote]
hihi-bb 寫道:
小思,
好呀好呀~~
半歲生日會時,記得影返張相先~~
你仔仔好多頭髮呀, 羡慕呢~~
問多一個問題,,,你是否住馬

子爵府

suki_pang 寫道:
misskwokwok,

我咁答你啦...

在呢頁拉上去...你會見到..
06年11月媽媽會
2006年11月20日

在" 06年11月媽媽會"度click 一下,
你會入左06年11月媽媽會o既大頁...
留意下頂頂果幾個topic...

有個係"0611媽媽club"...click 入去...
留低info 就可以了...

Thank you! and DONE!!

大宅

真係希望小b 大d,頭髪多d啦~~haha~~
有人話bb剃完一次頭後, 就會出得仲多仲密,唔知真唔真?
不是見過你,我只係朋友( bbtse)口中聽過你的大名,haha,
原來就係你~~
--------------------------------------------------------

唔洗羡慕, BB大大下就會多頭髪的了, 佢有時熱到成頭濕晒, 真係有衝動同佢剃光, 點解咁問, 你係馬鞍山見過我嗎?其實我媽媽住馬鞍山, BB而家比媽媽湊, 可以叫做一半住馬鞍山啦

男爵府

醒目開學勳章

你識bbtse架, 你有無黎過0611聚會架, 好似對你無咩印象, 下次有機會打個招呼啦

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.