意見反饋
義工

二手市場 今日: 1215|主題: 2400995

雀巢金裝能恩HA 1

大宅

國民生產總值:2771

雀巢金裝能恩HA 1

[email protected], 有八罐, 長沙灣交收, 如ok, 請pm我呀! thx!

大宅

Re: 雀巢金裝能恩HA 1

[email protected], 有八罐, 長沙灣交收, 如ok, 請pm我呀! thx!

大宅

洋房

國民生產總值:58

I have interest, how about the weight and expiry date?

大宅

大宅

國民生產總值:1097

10022004,

琴日早上我打比你., 問你交收時間, 你又話唔得閑轉頭覆我, 結果無覆我,

我今日打左比你好多次, 你都無聽電話, pm你又唔覆,

你可唔可以覆個call比我.. 你是否電話有問題, 點都好, 覆個call比我講清楚

洋房

國民生產總值:306

10022004 寫道:

HELLO 我以前問你要2罐,我想問我要晒8罐,可否平些

大宅

國民生產總值:1097

10022004,,

我而家唔要啦...我已搵到另媽咪賣比我啦.. 仲$40罐... 你做人都唔老實......

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.