意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 13|主題: 127080

你會請個咩年齡o既工人照顧一個7歲小朋友呀?

公爵府

國民生產總值:27091

你會請個咩年齡o既工人照顧一個7歲小朋友呀?

而家有2個工人...一個33...一個35...agent話幾好...但我又擔心年齡over30幾無乜活力同小朋友玩...我自己心目中就想請25-29哩類...你地會點選...請比d意見

公爵府

Re: 你會請個咩年齡o既工人照顧一個7歲小朋友呀?

男爵府

國民生產總值:6375

7歲小朋友通常自己同自己玩, 工人主要照顧起居飲食, 我仲意大d年紀, 定性d . so Over 30 is OK !

洋房

國民生產總值:220

小朋友都咁大咯, 正常都唔會工人玩架啦, 佢都自己的同學仔啦.
我會揀over 30, below 35, 佢大少少定性d, 年紀太大怕佢無心無力照顧小朋友囉.
太細d工人佢地只會掛住自己, 又有幾多個真係會同小朋友呀.

公爵府

我囝會架...因為得佢一個...佢又好怕悶喎~~
我而家哩個咪就係lor...雖然得27歲...但我囝唔叫佢玩...佢係唔會主動同我囝玩架....就算我囝叫到佢都好似好唔願意咁...唔出聲...

pearlkwan 寫道:
小朋友都咁大咯, 正常都唔會工人玩架啦, 佢都自己的同學仔啦.
我會揀over 30, below 35, 佢大少少定性d, 年紀太大怕佢無心無力照顧小朋友囉.
太細d工人佢地只會掛住自己, 又有幾多個真係會同小朋友呀.

複式洋房

國民生產總值:270

你個工人咁似我個工人既,年紀一樣,成條死魚咁,見到佢就憎,依家我就訂左個21歲既,希望會好d,以前我請過一個都係21歲,都不知幾鍾意同我個女玩.

講真,唔好話7歲丫,我個女9歲都想有人同佢玩啦,依家對住條死魚真係慘.

Ivy124 寫道:
我囝會架...因為得佢一個...佢又好怕悶喎~~
我而家哩個咪就係lor...雖然得27歲...但我囝唔叫佢玩...佢係唔會主動同我囝玩架....就算我囝叫到佢都好似好唔願意咁...唔出聲...

公爵府

AMPM

我地簡直同病相憐呀 話過佢幾十次叫佢主動d同我囝玩...佢唔聽...同佢講...如果我囝叫佢玩時要比d反應...扮下開心都好呀...好似啞左咁...唔出聲唔笑唔講野...重要玩兩玩就走左去話做野...講過無數次...一樣係咁 但我又怕請d太細會唔定性喎...所以好煩lor

[quote]
ampm 寫道:
你個工人咁似我個工人既,年紀一樣,成條死魚咁,見到佢就憎,依家我就訂左個21歲既,希望會好d,以前我請過一個都係21歲,都不知幾鍾意同我個女玩.

講真,唔好話7歲丫,我個女9歲都想有人同佢玩啦,依家對住條死魚真係慘.

禁止訪問

國民生產總值:86

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.