意見反饋
義工
[2006年] 尋日bb又床度跌落地

公爵府

國民生產總值:25232

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

尋日bb又床度跌落地

嚇死我!!

話說尋日天氣熱, bb床又清潔中, 當時得我同b女晌度, 咪開冷氣比佢晌我張床度

男爵府

國民生產總值:8718

Re: 尋日bb又床度跌落地

下次真係要小心d啦 我個女而家係"滾"唔係"翻"架啦,除咗洗手咁短時間外,我都比佢返床仔,費事佢roll落床
未經本人許可, 不得轉載

伯爵府

國民生產總值:16020

所以我哋呢個階段要睇實佢哋, 要行開一陣, 都要9秒9返嚟睇住佢, 識轉身又係煩, 睇少眼都唔得

複式洋房

國民生產總值:439

when i go toilet, I will put him on the ABC mat on the floor in the dining room. He feel boring as always in his cot. My son really like the colorful ABC mat gar.

我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

子爵府

國民生產總值:10535

foggyao

唔好再咁大意啦,bb依家係會成日look黎look去架,特別係識轉身後就要更加睇實呀,栗子依家重末識轉身,但係都係成日係咁郁身郁勢,睇少眼佢已經由12點方向轉左去3點方向啦,佢夜晚係bb床訓,成日一路訓一路轉架,我一晚要幫佢移好多次架,所以你唔好再掛住睇電視呀﹗真係比你嚇屎呀,你要留意個bb多幾日睇下有無事呀﹗

大宅

國民生產總值:3358

D 老人家話..bb look 左落地..
要留意佢有無嘔喎..
(經過上次事件之後知o既..)

我自從上次之後都唔敢再將臭b放在梳化床..

男爵府

國民生產總值:5017

真係要小心d呀, 佢愈來愈叻你仲加要睇到實

大宅

國民生產總值:4739

你下次揾d枕頭欄住床邊先好行開, 咁會安全d, 我都係咁, 暫時都OK

禁止訪問

國民生產總值:3771

環保接龍勳章

複式洋房

國民生產總值:395

我媽會放晒所有枕頭係床邊,好似枕頭牆咁,暫時都未有事發生。

大宅

國民生產總值:2419

我的十一少係21日大的時候己經被我疏忽照顧,跌在地下.......回想仍有餘悸.......不過愛他的上帝保受他的一切....感謝主

子爵府

國民生產總值:10111

畀面勳章

仔仔錫錫你,

你bb個樣 好sharp.... 成個醒目仔.

公爵府

國民生產總值:25232

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我無下次喇,到而家仲驚緊佢有無事。

嘔,咁就無。
不過今日就成日都好眼

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.