意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92774

雪印奶粉好嗎?

別墅

國民生產總值:754

雪印奶粉好嗎?

我阿仔食開美贊臣,但係臭臭去得唔係咁好!
99話聽人話雪印幾好,冇咁熱氣!
有冇媽媽餵緊雪印呀?
share 0下

男爵府

國民生產總值:5225

Re: 雪印奶粉好嗎?

幾好呀, 我BB日日都有得去~

伯爵府

國民生產總值:17662

魅力王子

my son now eat too,ok ga~~

but all babies no same...

侯爵府

國民生產總值:20366

我個 B 都係食開美贊臣安嬰兒A+
臭臭都係去得唔係咁好... 仲面上有好多粒粒... 仲甜得濟好多痰~
我剛剛同佢轉緊日本版雪所... so far... 佢仲鍾意飲~ 面仔仲好明顯白左 (唔知係唔係心理作用呢)

不過, 如果你 B 仔... 面上無粒粒, 又無痰... 不如唔好轉奶啦... 你比水水佢飲先啦...

fanfanlau 寫道:
有冇媽媽餵緊雪印呀?
share 0下

子爵府

國民生產總值:12082

我個b又係飲開A+,又係ng ng太硬,次次去大都喊晒口咁,仲唔係日日有得去...最後都同佢轉左日本雪印,ng ng都有大改善,差唔多日日有得去,試過兩三日先有ng但都好soft下...而且囝囝仲幾鐘意飲...感覺冇A+咁熱氣
RonicaKwok 寫道:
我個 B 都係食開美贊臣安嬰兒A+
臭臭都係去得唔係咁好... 仲面上有好多粒粒... 仲甜得濟好多痰~
我剛剛同佢轉緊日本版雪所... so far... 佢仲鍾意飲~ 面仔仲好明顯白左 (唔知係唔係心理作用呢)

不過, 如果你 B 仔... 面上無粒粒, 又無痰... 不如唔好轉奶啦... 你比水水佢飲先啦...

[quote]
fanfanlau 寫道:
有冇媽媽餵緊雪印呀?
share 0下
[/quote]

大宅

國民生產總值:1702

我囡囡一直都係食日本雪印 (依家差唔多三個月), ng ng 都好 soft, 一日去一次

洋房

國民生產總值:184

囡囡都是食日本雪印, "ng ng"去得好好及好soft, 問過e+, e+話質素好的奶粉才可做到咁soft war.

囡囡現在14個月多, 沒有出現過便祕(不過剛剛去完MACAU 4 days, 最尾果2日無"ngng")及面仔出粒粒, 並從來沒有飲過開奶茶及米水清熱氣o

我99/62都話日本奶粉靚war. 重叫d親戚朋友叫日本奶粉添o

大宅

國民生產總值:1535

我bb出世時食s26,但便便唔係太好,醫生建議轉食雪印,
直到現在6個月,都ok!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.