使用意見

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我的#大廚勳章未有,昨日下午大約七時發#hashtag烹飪帖的,版主可否幫手check下? 唔該!

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:#大廚勳章

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:我的#大廚勳章未有,昨日下午大約七時發#ha

原帖由 柏架山莊 於 13-11-30 發表
我的#大廚勳章未有,昨日下午大約七時發#hashtag烹飪帖的,版主可否幫手check下? 唔該! ...
唔關板主事。。。

係亞中央情報員嘅事!

希望佢快幫你處理

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+柏架山莊+於+13-11-30+發表我

原帖由 topkidsmom 於 13-12-01 發表
唔關板主事。。。

係亞中央情報員嘅事!
些些

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

柏架山莊 發表於 13-11-30 08:12
我的#大廚勳章未有,昨日下午大約七時發#hashtag烹飪帖的,版主可否幫手check下? 唔該! ...
可能要星期一開工先處理到,等多一兩日丫~

珊瑚宮

小草 發表於 13-12-1 22:21
可能要星期一開工先處理到,等多一兩日丫~

OK, thanks. 起碼有回覆!

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

hi 柏架山莊, 由於你發帖參加時, 我地已經發放了首輪勳章, 所以要等今星期第二輪發勳章日才畀到你呀, 謝謝你耐心等候^^

#大廚勳章

珊瑚宮

引用:hi+柏架山莊,+由於你發帖參加時,+我地已經

原帖由 中央情報員 於 13-12-02 發表
hi 柏架山莊, 由於你發帖參加時, 我地已經發放了首輪勳章, 所以要等今星期第二輪發勳章日才畀到你呀, 謝謝 ...
謝謝回覆,會耐心等候

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+柏架山莊+於+13-11-30+發表我

原帖由 topkidsmom 於 13-12-01 發表
唔關板主事。。。

係亞中央情報員嘅事!
請看#7。多謝敎路!

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+topkidsmom+於+13-12-01+發表

原帖由 柏架山莊 於 13-12-02 發表
請看#7。多謝敎路!
u r welcome

e 個 中央情報員 ;真係幾醒架;夠專業;比個 Like 佢

咁;你等多陣喇

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+柏架山莊+於+13-12-02+發表請

原帖由 topkidsmom 於 13-12-02 發表
u r welcome

e 個 中央情報員 ;真係幾醒架;夠專業;比個 Like 佢

珊瑚宮

回覆 topkidsmom 的帖子

我今日已獲發 #大廚勳章

寶石宮

引用:回覆+topkidsmom+的帖子我今日已獲發+#大廚

原帖由 柏架山莊 於 13-12-06 發表
回覆 topkidsmom 的帖子

我今日已獲發 #大廚勳章
yea....

首頁

尾頁

跳至