意見反饋
義工

自由講場 今日: 1135|主題: 1005141

有無人用緊netvigator上網?

子爵府

國民生產總值:11232

有無人用緊netvigator上網?

近期成日斷線 ?-( ?-(
有無人係咁

大宅

國民生產總值:3303

Re: 有無人用緊netvigator上網?

same for me

水晶宮

國民生產總值:51585

冇bor

水晶宮

國民生產總值:64909

叻叻勳章 畀面勳章

有呀...今日同琴日都斷過...

公爵府

國民生產總值:25670

醒目開學勳章 畀面勳章

有啊 我頭先仲以為個腦壞左
順順利利 大吉大利       

水晶宮

國民生產總值:66954

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

有啊,尋晚around 9點啊

侯爵府

國民生產總值:20058

係呀,尋日成晚都係呀,成日要重新登入呀

今日唔知,因公司唔係用netvigator

子爵府

國民生產總值:11319

冇喎...

洋房

國民生產總值:82

之前收過E-MAIL, 好似話係 進行什麼 升級, 會有Interrupt.
要再login

子爵府

國民生產總值:11232

救命呀! :-( :-( :-(
已經係2小時內斷咗6次啦!仲要係restart呀! :tongue:

子爵府

國民生產總值:10258

no wor
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

子爵府

國民生產總值:10826

屋企用緊, 好有問題.
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

珍珠宮

國民生產總值:46653

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

no wor.....v smooth working ah !

edentiffany 寫道:
近期成日斷線 ?-( ?-(
有無人係咁
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

複式洋房

國民生產總值:484

我2week都成日斷線.投訢左,佢話冇問題喎 !!!!

複式洋房

國民生產總值:253

係呀,仲以為部腦有問題

男爵府

國民生產總值:7352

好媽媽勳章

冇喎...

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.