跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

有冇綠茵幼稚園媽媽可以幫我呢個無助媽媽呢?

別墅

Re: 有冇綠茵幼稚園媽媽可以幫我呢個無助媽媽呢?

我嗰朋友的囝囝讀緊k3,佢話幾好,學d英文幾好,老師好細心.

大宅

其實你是否想揀這間所以咁問, 我囝囝讀緊K3....好好, D英文由未讀前唔鍾意到現在be..li..ba..la...隨口講, 程度O.K.入小學唔會跟唔上.

大宅

Hi BBHim,
does yr son need to take extra English class in 綠茵after school?

I knew that 綠茵 charges for all 課外班 and they didn't teach computer during school hour.

大宅

my son 是全日班是包埋個extra english class 的, 如半日班就要另加$9xx 連Lunch (3小時), 我覺得好好囉, 其實你除開係唔貴, 星期一至五每日2小時喎(如唔計lunch).

同埋我囝囝好鐘意間學校.

大宅

電腦班在星期六是課外活動要收費, 但我囝囝沒有參加.
其實電腦唔駛得登在課堂時間教, 我只在家開電腦教佢用, 好快就識用....不如留返D課堂時間學其他......, 好似有D幼稚園有電腦班, 其實都係教佢地玩下game同小畫家等....但個所喟外籍英文老師得一人, 每日得少少時間見.....

洋房

你們好,請問綠茵幼稚園返全日大約幾$?我上教育局website見綠茵有學卷資助,咁扣埋資助大約要比幾多$?? Thank you so much

大宅

有學卷資助啦, 之前佢地都未定到, 咁即係減左學費呀?

首頁

尾頁

跳至