意見反饋
義工

論盡家傭 今日: 23|主題: 127089

工人張身份証係佢自己去入境處"羅",定係我同佢"羅" ??

大宅

國民生產總值:4276

開心吸收勳章

工人張身份証係佢自己去入境處"羅",定係我同佢"羅" ??

工人取証由20/4-20/5, 咁係佢自己去定係我陪埋佢去架??

大宅

國民生產總值:4286

Re: 工人張身份証係佢自己去入境處"羅",定係我同佢"羅" ??

佢自已去便可. 如你有授權書便可幫她攞.

大宅

開心吸收勳章

Re: 工人張身份証係佢自己去入境處"羅",定係我同佢"羅" ??

佢自己去?? 但佢唔識路, 咁咪又係我帶佢去

大宅

國民生產總值:4286

佢唔知頂, 你就要帶佢去嗱.

象牙宮

國民生產總值:207404

2018復活節勳章 2018勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

唔識路就唯有帶佢去, 我嗰時就print張map俾佢, 教佢喺mtr邊個出口出, 跟住個map行.

大宅

國民生產總值:3297

我係個 agency 幫佢攞,然後佢自己放假去 agency 度攞返,所以你都可以問吓. 又或者寫授權書比你去攞咪唔洗帶佢去囉!

男爵府

國民生產總值:8478

好媽媽勳章

申請同攞都係AGENT幫手

大宅

國民生產總值:1534

agent搞掂

民房

國民生產總值:70

梗係Agency啦
洋洋是上天賜給我們最好的禮物

大宅

開心吸收勳章

唔該哂!! 咁我今日打去agency 問下先...

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.