意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 14|主題: 38913

好煩呀, 老公話我唔陪佢就唔返去99度

民房

國民生產總值:88

好煩呀, 老公話我唔陪佢就唔返去99度

由拍拖到結婚都同老公屋企人關係唔好, 結咗婚差唔好3個月都係見過99一次 (年30晚食咗1個鐘飯), 阿99成日叫老公返去食飯, 但係我老公唔o係香港做野, 一星期只係得星期六日o係香港, 同埋我有咗bb, 老公話想陪我多d, 所以我唔返去佢就唔返.
99成日都打俾佢鬧, 每一個電話都係鬧佢唔返去, 又話冇咗個仔, 我唔想老公咁辛苦但係又唔想見到6299, 點算好呀?

大宅

國民生產總值:4776

好媽媽勳章

Re: 好煩呀, 老公話我唔陪佢就唔返去99度

咁除左叫你老公自己去,都無咩辦法,
同你老公講 : 你唔返去你阿媽又勁鬧,攪到我都好困擾,不如你自己返去探下佢啦,唔係我都比佢煩到癲!

我男友又係一定要我陪佢先肯返,但我又唔係咁想返,因為佢地好鐘意單打我,但我間中都會捉男友返去探下佢地既,始終係阿媽...佢阿媽都唔鐘意個仔咁少返去,成日話我唔比佢個仔返所以佢個仔先唔返,但又唔敢咁同佢個仔講,又唔敢鬧佢,淨係係屋企同其他家人面前話我,或係我面前單單打打

禁止訪問

國民生產總值:1462

民房

國民生產總值:88

每次見親99佢都叫我地留o係佢屋企訓, 老公話唔留佢就同我講, 我地拒絕好多次佢都係咁講, 由食飯叫到我地走都o係度講, 我真係好唔鍾意, 我地又唔係冇屋企, 做乜要o係你度訓呀??
結婚之前仲叫我老公o係我地新婚o個日去佢度訓, 我地話book咗酒店俾晒錢喇, 佢死都要咁做, 我老公同佢嘈咗一埸之後以為冇事啦, 點知佢o係我結婚o個日同我講話一定要返去訓, 我話mami話唔需要gar wor, 佢就話"咁我同你mami講啦", 咁橋我dadi o係度咁dadi就應承佢話第二晚返去訓, 激到我死死下......
講真, 我真係好唔想見到佢地........成日叫我有咗bb就唔好抱屋企隻狗仔, 唔好同佢地玩, 話會整親個bb wor, 痴線, 我對住你地咁勞氣仲辛苦啦.....

禁止訪問

國民生產總值:1462

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

其實老人家係咁...覺得養狗或者貓會傷害到bb...佢叫你地係佢屋企訓...可能想見多你地一陣...你都話你奶奶話你老公唔返去食飯...如果你唔鍾意返去...可以陪你老公一個月返一次...如果真係唔鍾意...就唔好強迫自己...叫你老公自己一個返...始終個個係佢阿媽...無理由唔返去...

[url=http://lilypie.com][img]

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.