意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92777

跳至
報料 - 噓噓樂 - 吉豬島減價

男爵府

國民生產總值:5225

報料 - 噓噓樂 - 吉豬島減價

今天在吉豬島超市見到噓噓樂減價, 我買M碼, $58/42+2+2片~ 買8包送一包~ 到今個禮拜三~

伯爵府

國民生產總值:17662

魅力王子

Re: 報料 - 噓噓樂 - 吉豬島減價

thx

大宅

國民生產總值:2604

星期五個sales同我講, 如果有興趣, 可以買六包送一包但沒有每包送二片的優惠....

大宅

國民生產總值:1681

請問你邊間jusco呀? 你買o既係咩size呀?
我今日o向萬寧買細碼, 100蚊兩包呀, 每包有54片+2片
Anna88 寫道:
星期五個sales同我講, 如果有興趣, 可以買六包送一包但沒有每包送二片的優惠....

伯爵府

國民生產總值:16470

L碼有多少片?是否所有吉豬島超市都有discount?

大宅

我見到屯門有呀

大宅

國民生產總值:2604

太古城!!!

子爵府

國民生產總值:10494

我22号o係屯門吉之島買左m碼$58個阿姐送多4條俾我
佢都話買6包送一包,做到星期三!
不過呢個優惠就冇得再送尿片

男爵府

國民生產總值:9674

2018復活節勳章 2018勳章

我大仔用過舊裝,真係好唔掂!!

我去睇過D辦,完全唔同哂喎,個款有d似而家用緊隻妮飄,$几平喎,不過唔知好唔好用呢?可唔可以比d comment??

大宅

新裝好用...之前我用大碼黎夜晚著, 貪佢吸濕好, 試過有一晚同阿女換片時,佢殊殊左...跟住我換左出黎摸落去, 係乾爽o既, 同埋比pampers大條d

子爵府

國民生產總值:14343

好媽媽勳章 醒目開學勳章

bongbongmum 寫道:

我去睇過D辦,完全唔同哂喎,個款有d似而家用緊隻妮飄,$几平喎,不過唔知好唔好用呢?可唔可以比d comment??

我個仔NB用過舊裝超級唔好用...之後到到早2,3個月...我見佢又轉左左新裝...咁咪買包番去試下....哈...點知又好正喎...又好吸而且又soft左好多好多呀~所以依家都一路用緊~
我o係藥房買$46...我買加大碼$32片+2片~

基本上我覺得佢重soft過Nepia,而且又平d~

別墅

國民生產總值:707

想問噓噓樂新裝包裝係點嘎?我係萬寧見過只好似奶牛款一噠噠黑色既係新裝定舊裝啊?

大宅

國民生產總值:3796

本來都好想買, 不過, 因為要買pampers 既關係, 依家一屋都係片片!!!

大宅

動物紋o既就係新裝黎 :-P

別墅

國民生產總值:707

Thanks.我都試下先.

sweetiecoco 寫道:
動物紋o既就係新裝黎 :-P

男爵府

我都係試左先買, 幾好用, 質地滑, size又夠大條, 最可惜係無尿濕顯示!

大宅

國民生產總值:2278

畀面勳章

hialice 寫道:
今天在吉豬島超市見到噓噓樂減價, 我買M碼, $58/42+2+2片~ 買8包送一包~ 到今個禮拜三~

今日我係元朗間藥房買

別墅

國民生產總值:580

我係葵芳德仁藥房買

大宅

國民生產總值:2240

kawai928 寫道:
[quote]
bongbongmum 寫道:

我個仔NB用過舊裝超級唔好用...之後到到早2,3個月...我見佢又轉左左新裝...咁咪買包番去試下....哈...點知又好正喎...又好吸而且又soft左好多好多呀~所以依家都一路用緊~
我o係藥房買$46...我買加大碼$32片+2片~

基本上我覺得佢重soft過Nepia,而且又平d~ [/quote]

轉咗新裝後真係好好用, 之前用過一包nb, 質地差到不得了,
諗住以後唔用佢, 但經朋友介紹後抱住試吓心態, 真係好吸濕同乾爽, 用到依家大碼都係用佢.
Lilypie Baby Ticker

男爵府

想問下舊裝有無尿濕顯示?

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.