想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

各位姊妹,請幫幫忙解答

我day28,29排卵(d仔check上下深).我每日都有check d仔,排完卵之後上深下淺..跟住得返上線..跟住呢個星期有返下線(好淺)直到今日day41下線一日深過一日,我想問我有冇機會bingo呢?(我週期比較長,ex上個月47days)我有d仔驗孕,但我好驚冇下線 :-( .你話我幾時check好呀?我上年試過宮外孕,今次都try左半年..好緊張 :cry:

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 各位姊妹,請幫幫忙解答

其實你已經可以驗孕.

你測到 day 28 , 29排卵. 咁果 1,2 有無dodo? 最快可以係 day 39, 40已經check 得. 準確D就 day 44.

咁你用排卵條check , 下線測到 同上線一樣 粗 & 深未? 一模一樣既話.... 你可以攞驗孕條 黎 "玩" 下

記得快D講好消息俾我地知喎

民房

hi miffy,
我day28,29都有dodo.d仔排卵條下線同上線比就淺一半但就一樣粗.(好明顯粉紅粗).我都希望有好消息 :-P 不過真係好緊張 :cry:

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

加油呀

禁止訪問

大宅

suet0104:

緊張會有負面影響,所以好奇咪check吓囉,結果唔會比而家差喎---無咪同而家一樣,有就可以慶祝吓。
放鬆d,諗下第二d野分散下自己啦!

首頁

尾頁

跳至