自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

奧運主題曲誰來唱?

奧 運 主 題 曲 最 佳 主 唱 人 選(國內某網站投票結果)
芙 蓉 姐 姐 ( 21% )   40,086 票
周 華 健 ( 19% )   37,855 票
李 宇 春 ( 12% )   23,693 票
張 學 友 ( 10% )   19,965 票
王 菲 ( 10% )   19,178 票
張 靚 穎 ( 7% )   13,347 票
周 筆 暢 ( 6% )   11,914 票
王 力 宏 ( 3% )   6,233 票
劉 德 華 ( 2% )   4,806 票
劉 歡 ( 1% )   3,675 票
:tongue:

男爵府

Re: 奧運主題曲誰來唱?

水晶宮

邊個係芙 蓉 姐 姐

翡翠宮

sandylaw 寫道:
邊個係芙 蓉 姐 姐

下圖為芙蓉姐姐=冇人頂得佢順(指精神健康正常人士)嘅網上大紅人!

水晶宮

看到我起雞皮

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

大宅

尋日報紙話係 "王菲 " 好似八佰萬唱奧運主題曲

禁止訪問

翡翠宮

ha8mo 寫道:
哩3隻野,歌又唔係正,樣又唔係掂
大陸冇其他女人唱歌咩?
成日都講佢地既?

[quote]

奧 運 主 題 曲 最 佳 主 唱 人 選(國內某網站投票結果)
芙 蓉 姐 姐 ( 21% )   40,086 票
周 華 健 ( 19% )   37,855 票
李 宇 春 ( 12% )   23,693 票
張 學 友 ( 10% )   19,965 票
王 菲 ( 10% )   19,178 票
張 靚 穎 ( 7% )   13,347 票
周 筆 暢 ( 6% )   11,914 票
王 力 宏 ( 3% )   6,233 票
劉 德 華 ( 2% )   4,806 票
劉 歡 ( 1% )   3,675 票
:tongue:

[/quote]
你有冇聽過周筆暢新碟~誰動了我的琴弦?
我聽過,我囡囡聽過都讚讚讚!誰動了我的琴弦喺大陸一個月內~已經賣左600,000隻...冇理由咁多傻佬掛!

水晶宮

我覺得張靚穎唱歌幾好聽架

其餘果兩個就...

首頁

尾頁

跳至