跳至

首頁

尾頁

大宅

BB無端端有好多風爛, 好痕, 抓到訓唔到, 扭計, 點算呢? 急急

如題!!!

大宅

Re: BB無端端有好多風爛, 好痕, 抓到訓唔到, 扭計, 點算呢? 急急

快d帶佢去睇醫生啦!!

大宅

Re: BB無端端有好多風爛, 好痕, 抓到訓唔到, 扭計, 點算呢? 急急

我都稔住明早, 不過家陣佢係度扭計又喊呀!!! 我都想喊呀!!! :-(

大宅

我覺得一定等唔到明早啦, 成晚咁長時間,
你而家快d去睇, 希望醫生可以幫到佢,
唔使咁辛苦啦.

大宅

會唔會係濕疹呀!一轉天氣就好癢.....carlson現在都係咁...
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

應該係風爛, 唔係濕疹, 以前我間中都有一兩粒, 但係佢今晚越抓越多, 陰功!

大宅

睇左醫生未啊?? 醫生點講啊?? 會唔會係俾其他蚊蟲咬到啊??

等待驗證會員

哎,真係悽涼lor :-(
痕真係好鬼難頂架,
咁醫生點講呀?
其實我見議買部除昆蟲機,因為呢d又潮又濕嘅天氣真係有好
多的不知名昆蟲出未架,買定長期開住保險&安全d..
我舊年就買咗而且都係長期開,so far yuki妹用咗都冇俾嘢
搞過,係屈x士有好多款架,快d去買啦...

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

eeleung:

你囡囡點呀?我自己未生bb時都成日出風爛,除左煩,又好痕,試過成個背脊都係,好似地圖咁,有時'r'到都損晒,睇晒中西醫都唔好,就算戒口戒到好清都出,好心灰,唯有食藥囉.不過唔知點解由馱bb到生完bb後又無咩點出

講番你囡囡,佢係咪食左d咩野至出呀e.g.海鮮/花生?
有時我唔想食藥時,會用冰/消毒酒精棉'夫'一陣,咁會舒服d,同埋出緊未散果時,千其唔好沖涼住.希望你囡囡快d好番

首頁

尾頁

跳至