意見反饋
義工

想生BB 今日: 176|主題: 98687

跳至
Bingo 了,BB救星

別墅

國民生產總值:701

Bingo 了,BB救星

各位bk sisters,

小妹參考之前bk sister經驗,前往葵芳尋找傳說中的神醫------遲EC,終於皇天不負有心人,短短一個月的療程後,一擊即中!各位sister,如果還未Bingo的,請速住神醫處求診,切勿隨意相信西醫建議,又打針、又人工。希望大家成功!

瑪瑙宮

國民生產總值:131277

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: Bingo 了,BB救星

恭喜你

我唸中西醫都要人夾人既 :mrgreen:

大宅

國民生產總值:1034

hapig:

恭喜晒!個神醫係咪咁神奇呀?一個月就ok左?佢俾左d咩藥&建議你呀?可以分享下嗎?

大宅

國民生產總值:2131

真係恭喜晒~~~~ 咁你食左幾多次藥?

複式洋房

國民生產總值:140

恭喜....恭喜唷!!~

大宅

國民生產總值:1119

恭喜....
想當年我都有睇過中醫約一年, 之後再做人工...一次搞掂
現在我囝已4嵗

民房

國民生產總值:18

恭喜你

男爵府

國民生產總值:5701

hapig,

恭喜你呀
個中醫叫咩名?係咪葵涌廣場?
兒女是耶和華所賜的產業,腹中的胎兒是他的賞賜
詩 127:3

別墅

國民生產總值:556

搵到啦!不過唔知係唔係呢個,都係o係葵芳but唔係葵涌廣場

遲興毅ec
葵芳新都會廣場辦工大樓第2座21樓2105室.

姊妹話過我知我o岩唔o岩呀 !!

大宅

國民生產總值:2549

好媽媽勳章 畀面勳章

恭喜bingo的姊妹.

各位,
中醫真系人夾人, 遲醫師及吉叔及大圍東叔, 在bk討論,都有好同唔好的評價,雖然以上三位我都末試過,因為唔就腳,自己亦有睇開的中醫,調理身體唔是一朝一夕,可能需幾個月至1年,使費唔少,各位應慎重選擇.

別墅

國民生產總值:949

恭喜你

洋房

國民生產總值:94

恭喜 恭喜
請問這位神醫收費貴唔貴呀?一個月要睇幾次呀?一次大概要幾錢?真係咁掂?????好多問題,有勞了。

複式洋房

國民生產總值:372

恭喜~~d 藥要唔要煲架?唔該~

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:3851

Jackie

Do you remember me? I am one of the sisters of 我們的iui. Long time no see? How are you lately?

別墅

國民生產總值:509

Hi hapig,
Can you pm the detail of your chinese doctor to me? Thank you very much!

pigsunny

別墅

tt007,
佢一見面就叫我唔好做iui /ivf, 只要啃一個月苦茶及按時見佢,一個月後便知工力。果然剛一個月見效。最神奇是我在家計會看了一年都無料到。
hapig

別墅

pigsunny,
I am sorry. What is "pm"?

Hapig

別墅

Sure! But so easy for boiling.

別墅

applefaat,
One month 2 times and HK$400 for each. However, you should reserve firstly because he is so busy.

Hapig

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.