在職全職

跳至

首頁
12345...44

尾頁

大宅

呵呵呵,,,,,81room!(PART 4)

hi !all ....
我已經睇唔到part3 ,so 開個part4 ,請見諒! :-( :-(
豬丙豬丙......

男爵府

Re: 呵呵呵,,,,,81room!(PART 4)

你咁夜仲唔訓o既??

大宅

pomuimui 寫道:
你咁夜仲唔訓o既??
pomuimui
豬丙豬丙......

男爵府

不嬲都咁夜訓嫁!!!但平時少上黎咋

男爵府

哈囉!!!

大宅

大宅

報到

大宅

膠,你去7個女網度攞相吖.

大宅

善懷媽媽 寫道:
膠,你去7個女網度攞相吖.

tks!

大宅

善懷媽媽
我未同佢介片.
等多1個月開始啦~~
我訓啦~~
http://hk.myblog.yahoo.com/shadowlau15/
make -up shadow photos

大宅

我都

子爵府

all:
hihi

新紮媽媽:
所以我好羨慕其他媽咪咁叻law ,我要跟你地學下野先 我而家叻左小小架 :lol: 咁你地多數推車定揹住架?我都要train下先得

善懷媽媽
係咪11月媽媽個d?我問下老公陪唔陪我先,要幾時答你呀? :mrgreen:

子爵府

all:
原來你地都係夜媽媽 你地好勁,全職湊心都可以咁夜瞓,我到12點已經攰到c :-(

侯爵府

mlkk 寫道:
all:
hihi

新紮媽媽:
所以我好羨慕其他媽咪咁叻law ,我要跟你地學下野先 我而家叻左小小架 :lol: 咁你地多數推車定揹住架?我都要train下先得
睇下location 係咩啦...不過我個女而家成九個月,我多數都係推車架啦,以前就揹多~~~
愛是恆久忍耐......

侯爵府

妖......激死....出街先黎落雨~~~~
您地去晒邊呀~~~

侯爵府

係咪我少器呢~~?
我有個好fd 好fd既朋友,識於微時至今,
以前我地成日一齊出去玩,
大家好好,乜都會傾果隻,
至從我大肚之後,
我地就好少見(係未見過),
連電話都冇傾過,
我對上一次見佢己經係我結婚果日,
之後到我生左九個月佢都未見過我個女,
上兩個禮拜我打去問佢d 野,之後佢打返黎問我生bb既野,
當時我先知佢有左兩個月,
咁我諗佢唔同我講都係可能因為怕bb小器唔講得住,
之後我都打過幾次問佢情況,
不過因為佢在大陸所以冇詳談,
頭先佢打俾我問我一d 無聊野,我問佢"返左黎啦"
佢話係,仲同一個我地大家都fd 既朋友食緊飯(0係上水),
跟住我問佢做乜返黎約食飲都預我...我又住得咁近~~
佢唯唯否否咁話"下次啦"
之後收左綫~~~

跟住我有d 唔開心....
大家以前咁fd ... 而家點解人地淨係問野先會打俾我...
好似覺得約我既話,我要湊女都唔知我得唔得閒...
所以費事?
唉...其實我都應該好化至啱,
朋友,幾時都係一輪輪架啦~~~~
就算以前幾fd 亦然~~

子爵府

新紮媽媽 寫道:
[quote]
mlkk 寫道:
all:
hihi

新紮媽媽:
睇下location 係咩啦...不過我個女而家成九個月,我多數都係推車架啦,以前就揹多~~~[/quote]

咁又係,我要努力先

我都明你感覺既,呢d唔係小器,係我地有時好珍惜既朋友,點知突然好陌生咁 :lol: 不過向好方便諗,可能佢真係以為你唔得閒姐
我會覺好朋友就係好朋友,幾耐唔見都冇損感情,一見面d感覺返哂黎

大宅

all:唔好意思,我昨晚提過5/5 bbq有所變更,因今日醒起,5/5 99生日,所以會改日子,但日子未定,定咗再向你們報告.

mlkk:唔係11月d媽咪嚟咖.你住邊樹呀?

大宅

suki:huigges大碼啱唔啱?我叫咗c6明天返公司問佢大佬買幾錢先.上次佢大佬買咗箱中碼pampers(slampe)比我c6,有成一百片以上都係$100,超抵.
膠:我問個c6暫時只得中碼pampers(slampe),如有大碼先再call你.

大宅

新紮媽媽 :5/5取消咗,現在再定日子,你會否bbq,如會,有冇星期幾係唔得閒咖?
膠:我叫咗佢哋最好唔好選擇星期三,你係咪只得星期三唔得炸?

首頁
12345...44

尾頁

跳至