意見反饋
義工
[2007年] 有冇找師傅為BB改各?

民房

國民生產總值:14

有冇找師傅為BB改各?

知唔知边個師傅改名O.K.啊?
有冇人知在荷花雜誌幫人改名的關玉騏的联絡電話?
[/img]

別墅

國民生產總值:919

Re: 有冇找師傅為BB改各?

我会等BB出世后才找師傅改名。。。应该会找杨天命。。。不过听说李承责也不错

大宅

國民生產總值:2923

我都係等BB出世后才找師傅改呀.

大宅

國民生產總值:3406

J.Kong

我有朋友好几年前个女出世,揾过李承责改名,大概$2,000,有三-五个名比你選擇。不过已经是三年前既
事,依家几多你打电话问吓

民房

國民生產總值:14

我未問啊! 不過有朋友找過宋韶光,
[/img]

複式洋房

國民生產總值:298

我想揾麥玲玲$2000.00唔知好唔好,你地有無其他好意見呀

別墅

我知道很多BK妈咪都找李承责。。。好像是在产前产后那里有改名的msg...您去看看吖。。。我再看到的话,再给您个link吖

該用戶已被刪除

別墅

Pls check the below link for the BK mami discussion on this topic..

https://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=376060&forum=23&150

複式洋房

國民生產總值:419

我找過宋韶光改名,有4個選擇,同埋會講下BB運程,幸運顔色,方位,五行。。。 個人覺得都不錯

大宅

國民生產總值:1467

LukLukluk
我只係知佢架電話,因為我買左果本書來看
8200 6928
9121 8036

大宅

國民生產總值:4139

我就會去元朗天后廟0個個居士幫我bb改名,不過未問價錢&亦唔知道佢會比幾多個名比我choice。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.