在職全職

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Re: 有冇78年o既媽咪呢 (Part 2)

真係羨慕呀,可以放咁耐假

kissmaggie 寫道:
Hi!......Dear All 78s' mami

我都係呀,我住荃灣ga,大家交留下oY

我小王子係27/3出o左黎見世面了,依家仲放僅產假,到 七月就go back to job la
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

Re: 有冇78年o既媽咪呢(Part 2)

阿女就快1歲lu, 真係眨吓眼咁快, 我响沙田返工, 聚會?好呀, 睇吓到時d時間o唔ok, 因為我返shift duty
正正媽媽 寫道:
hello,yam_yam
你個B女,依家幾大?
你在邊區返工? 遲d 搞個聚會在沙田,你有冇興趣

[quote]
yam_yam 寫道:
hi, 我都住沙田喎, 我都係响威記生阿女喎, 咁啱嘅?
[/quote]

大宅

係我上司好人,我未生得之前一個月都經已放僅假,因我胎盤底入過兩次醫院,但唔當我sick leave ,日日都當我返工,thank you him.
:-P [size=medium]我小王子三月廿七日出o左世了,奇妙旅程展開喇,每日無盡變化同新奇驚喜,我同老公都娛樂無窮

http://hk.myblog.yahoo.com/maggie_709/

洋房

hello,kissmaggie
你上司真係好好,你要休息多d,
你在邊區返工?

係我上司好人,我未生得之前一個月都經已放僅假,因我胎盤底入過兩次醫院,但唔當我sick leave ,日日都當我返工,thank you him.

大宅

kowloon bay

add me msn
:-P [size=medium]我小王子三月廿七日出o左世了,奇妙旅程展開喇,每日無盡變化同新奇驚喜,我同老公都娛樂無窮

http://hk.myblog.yahoo.com/maggie_709/

男爵府

我都係沙田返工呀.....

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

your boss is really good

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

嘩, 未見過咁好嘅老細!

大宅

dear esmehouse

你又係邊區返工同住邊區ar

寶石宮

我住太古個頭 & 係中環返工架

dear esmehouse

你又係邊區返工同住邊區ar

民房

hello evryone
im work in sha tin and live in tai po my sons is born 7/3/06,now he is almost 14 months la !

洋房

hello,NgYingYan
你是否住大埔中心久附近, 我經常會去大埔行街,
不過依家有了小王子少了出街, 你有冇msn?

洋房

hello.esmehouse
你BB 幾大??

複式洋房

我以前都係住大埔中心嫁, 住咗大埔都有成廿幾年, 為咗近返工先搬去沙田, 不過唔經唔覺响沙田都住咗就黎5年lu!

大宅

hello.....NgYingYan

大宅

你地都有好多人住沙田or係沙田做野wor,做個統計先

大宅

Name...BB幾大...住邊....係邊返工...BB邊個揍...平時放咩
kissmaggie...day 33...kln Bay...99...閒日or紅日

複式洋房

Name...BB幾大...住邊....係邊返工...BB邊個揍...平時放咩
kissmaggie...day 33...kln Bay...99...閒日or紅日
yam_yam...11m22d..Shatin.....阿媽+自己..閒日or紅日

男爵府

yam_yam...11m22d..Shatin.....阿媽+自己..閒日or紅日
my1215..仔仔廿六個月,女女九個月...火炭...育嬰院...紅日

洋房

my1215sui 寫道:
my1215..仔仔廿六個月,女女九個月...火炭...育嬰院...紅日
正正媽媽...仔仔兩個月...上水...荃灣...育嬰院...紅日

首頁

尾頁

跳至