影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Re: 最近你哋煲緊邊套韓劇? 有邊套好睇呀?

hwy616 寫道:
fishballbaby 寫道:
但係bt會唔會比人捉架? 雖然我都係老翻一族。

你可以去下面網址有在線看hello 小姐.

http://www.tttdy.com/movie.asp?id=518[quote]

THANK you, 真係好好睇呀

複式洋房

我想問呀..你地有無睇(謝謝)呀??
原來春天係錫賢同永新個女...
但係我唔係好明..點解佢當初唔認佢係女??
我覺得呢套野..都ok...

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章

我試過上去睇,唔知點解睇唔到。

a子 寫道:
[quote]
hwy616 寫道:
fishballbaby 寫道:
但係bt會唔會比人捉架? 雖然我都係老翻一族。

你可以去下面網址有在線看hello 小姐.

http://www.tttdy.com/movie.asp?id=518[quote]

THANK you, 真係好好睇呀 [/quote]

男爵府

民房

a2001010 寫道:
我想問呀..你地有無睇(謝謝)呀??
原來春天係錫賢同永新個女...
但係我唔係好明..點解佢當初唔認佢係女??
我覺得呢套野..都ok...

這套劇我都有看,因為我是張赫的fans
套劇很感人,哭過很多次,暫時做緊的韓劇我覺得這套最好看
他之前唔認,係講幾時.如果係最開頭應該係佢仲未知
如果講耐小小,係因為佢以為佢女朋友有左bb
若認左春天,咁佢女朋友就會成為第二個永新
應該是這個原因

別墅

Re: 最近你

”狐狸小姐你想點?" 女主角係韓國小姐,本來很靚女,但婚姻失敗再復出,即係”春日”女主角!
套劇都ok!

侯爵府

最近一口氣睇哂<宮>(真係睇天光)已經中哂毒.....請問大王子~朱智勲有冇其它戲係香港睇到.......唔該

子爵府

現在有套'魔王'向韓國做緊!
妳可以向youtube搵下,有得on line睇 :mrgreen:
我都係信君fans
CICISASA 寫道:
最近一口氣睇哂<宮>(真係睇天光)已經中哂毒.....請問大王子~朱智勲有冇其它戲係香港睇到.......唔該

侯爵府

edentiffany
唔該哂 有同道中人真係好

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我都係剛剛睇完呀~~~ 好sweet 呀, 最攪笑是彩京唔覺意睇到信君沖涼個段呀!!!

咁邊個係大王子呀?!?!?

不過你有冇留意, 女主角都好肥下, bye bye 肉好勁下, 還有條粗肶呀, 我係佢就唔著咁短的裙啦! 不過佢就真係好sweet, 好適合做這個角色呀!

水晶宮

還有我想問下:

李準基扮女人個套叫咩名, 我想睇呀, 有冇人睇咗?

別墅

我睇完my girl之後幾like李準基(徐正宁),
睇呢套戲簡直唔識停,睇足2 日一夜,
未訓過,好似中左毒咁,而家仲想搵有無咩劇好睇?
有無人知道李準基有無其他新劇or好劇?

子爵府

CICISASA,

'宮'我番煲咗超過10以上
不過每次睇都仲有feel喎
另外套'魔王'係另類片種,智勳做律師+殺人犯
不過我會等韓國做完出碟再一次過睇.....
edentiffany

子爵府

Pulmma,

大王子係李信/信君/阿申(由朱智勳飾演)
太子妃(wan恩慧)之後拍咗套'葡萄園那男子'無咁肥架
李準基扮女人個套叫'王之男'
Pulmma 寫道:
還有我想問下:

李準基扮女人個套叫咩名, 我想睇呀, 有冇人睇咗?

別墅

是王之男還是王的男人呀?
我睇YAHOO知識得知有人話MY GIRL即大話妹之後會有續集,唔知有無人知係咪真既呢?

子爵府

Yuen0130,

王之男/王的男人係一樣架
大話妹拍續集 真係唔清楚 ?-(
Yuen0130 寫道:
是王之男還是王的男人呀?
我睇YAHOO知識得知有人話MY GIRL即大話妹之後會有續集,唔知有無人知係咪真既呢?

水晶宮

咁王之男好唔好睇呀?!?!?

我仲未買呀, 因為仲有d 存貨未睇呀!

依家開始睇緊last dance.

侯爵府

Pulmma 寫道:
[quote]

我都係剛剛睇完呀~~~ 好sweet 呀, 最攪笑是彩京唔覺意睇到信君沖涼個段呀!!!

咁邊個係大王子呀?!?!?

不過你有冇留意, 女主角都好肥下, bye bye 肉好勁下, 還有條粗肶呀, 我係佢就唔著咁短的裙啦! 不過佢就真係好sweet, 好適合做這個角色呀![/quote]
大王子係朱智勲law
Yes,女主角係好sweet 佢D服裝可能要付合皇妃身份la,不過都好靚喎

侯爵府

再一次多謝你報料,Tks
我依架朝早返工前都再煲一煲,可能會反睇到佢有新劇 真係返煲都有feel
edentiffany 寫道:
CICISASA,

'宮'我番煲咗超過10以上
不過每次睇都仲有feel喎
另外套'魔王'係另類片種,智勳做律師+殺人犯
不過我會等韓國做完出碟再一次過睇.....[quote]
edentiffany
[/quote]

珍珠宮

Re: 最近你