在職全職

跳至

首頁
12345...83

尾頁

大宅

Re: ☆上環上班一族媽咪會∼(Part 3)

Babyjerry,Long_Long,ma, & 各位靚媽,

哈....係呀 !!! 真係同"細仔"拍拖好過.....呀..! 重甜過食糖呀 :-P :-P 亞'大仔' 之前都有咋型, 宜家唔會lu.... 因為佢又想分一杯"匙"呀.....細仔宜家都幾鍾意同佢玩.....但一講到訓覺.....就一定要佢最鍾意既'媽媽"先得........

Babyjerry,

唔駛咁.... Helen 係咁...上..下嫁啦 !!

[img align=left]http://img13.exs.cx/img13/1482/CIMG15.th.jpg[/img]

男爵府

wing, mrs. ng, kristymummy, longlong-ma, helen,
係呀, 係真係暈

大宅

Manlam,

係喜悅呀 !!! 唔好去錯........!!! 慢慢行黎呀...唔好急....實等埋你先埋單"
[img align=left]http://img13.exs.cx/img13/1482/CIMG15.th.jpg[/img]

公爵府

好媽媽勳章

ManLam,

小心身体, 不如去Body check 下啦.

[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

複式洋房

地點: 喜悅皇宮

報名喇~~~

1. helenjoe
2. jfk
3. Babyjerry (唔駛開會一定到)
4. Wing
5. LongLong_ma(上次無o黎..今次緊係ar 番個位先)
6. tolai

伯爵府

manlam & babyjerry,
係喜悅呀 (即以前的鑽石酒樓呀)~ 係寶湖潮州過少少呀~

四十,
好呀~ 你是來的嗎? 自己報名喇!

子爵府

報名喇~~~

1. helenjoe
2. jfk
4. Wing
5. LongLong_ma(上次無o黎..今次緊係ar 番個位先)
6. tolai
7. Betty媽咪 (我報住名先, 要明天才能確實)
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

男爵府

報名喇~~~

1. helenjoe
2. jfk
4. Wing
6. tolai
8. ManLam (我都係報住名先, 要睇

大宅

Hello 各位上環上班的媽咪,

我是新加入的媽咪, 在上環工作, 剛剛生完第二個女, 不過8號就放完產假要返工啦!

唔知可唔可以加入你們的大家庭呢?

大宅

ytma,

當然可以啦 !!! 歡迎你 :-P :-P

伯爵府

ytma,

歡迎你加入呀~~~:-P
我已幫你列入名單內啦~~

你有兩個孩子, 是否好辛苦呀~ 因為湊孩子真不容易呀~

下星期一開始返工, 下個月有飯局預埋你, 好嗎?

大宅

Hi 各位媽咪,

好開心加入你們的大家庭!

湊兩個孩子真的幾辛苦, 好在我有奶奶及印傭幫手, 都OK啦!

下個月如果你們有飯局就預理我? 好呀, 唔該晒!

洋房

你地好!
我是今天註冊的新會員媽咪
我一直有睇這個網站,我好喜歡這裏
我已在上環工作五年, 我今次未必會參與你們的活動
但希望跟你們空中交個朋友和 say hello

伯爵府

cateyes,

歡迎你加入呀~ 已列入名單中 :-P

好呀~ 可以在空中談話交朋友, 別有一番風味.

伯爵府

地點: 喜悅皇宮2樓
時間: 1點正

報名喇~~~

1. helenjoe (搞手一名)
2. jfk
4. Wing
6. tolai
8. ManLam (我都係報住名先, 要睇

大宅

各位靚媽,
吾好意思,今次又join吾到你地lunch呀, 因為我有個同事生左BB, 明天lunch同d同事去探佢, 所以黎吾到呀......唯有又要下次先再見到你地了..... :-(
大家好!! 我係Kristy的媽咪, 我有一個寶貝囡囡Kristy, Kristy是我的可人兒!!

男爵府

cateyes,ytma,

今日咁好既.....一次過有兩位媽咪加入......歡迎呀!
ytma,

你未坐完月就上bk.....小心身體....你應該多多休息o架(似唔似你媽咪呀 :-P :-P )BTW....恭喜晒榮升第二任媽咪......你真係好勇敢(敢生第二個).....我湊一個都已經頭暈(真係幾無用) :-P

男爵府

WING,

你又換O左仔仔張相......好殺死人 (駛唔駛笑得咁甜呀....佢係咪望住靚女媽咪呢 )係喎....上次你話教我整相上BK.....我都唔記得問你o添? :-P

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

hyma & cateyes,

歡迎歡迎!

2j

男爵府

hyma & cateyes,
雖然我唔係上環媽咪, 但我都想講聲 "歡迎歡迎"啊!

wing,
你仔仔張大頭相好正呀, 正如LONG LONG MA話齊, 笑得好鬼死甜呀!
仲有呀, 咁Q gei, 我仔仔都有一套你仔仔(簽名相)0個套衫呀, 我0係sogo買的, 你係唔係呀? 可能你係永安買都唔定, 係咪36個月(最大SIZE)0個隻呀, 今年買埋出來就冇得買了, 要買童裝了.
話時話,張大頭相我覺得有D似OWEN仔, HELEN, 你覺唔覺呀?

首頁
12345...83

尾頁

跳至