在職全職

跳至

首頁
23456...83

尾頁

伯爵府

Re: ☆上環上班一族媽咪會∼(Part 3)

man,

都有少少似呀~ 尤其是"神情".

各位~

一陣見, 我帶了owen的相片給大家看呀~ :-P

大宅

Kristymumi,

真係"失望"啦 :-( :-( 你今次又黎唔到, 下次你一定要出席啦

Long_Long-ma,

多謝你讚佢喎"甜" 喎 我地次次見面, 都好唔得閒.....今日我會記住啦(教你整相) :-P :-P

Manlam,

咁....都比你"估中" 我買錯左..36mths呀 ! 應該要買24先岩....因為比較"貼身"會暖D嘛, 不過算啦..出年重可以著多一次
我仔仔邊有"Owen" 咁...."靚仔"呀 ! :-P :-P 你又做"善事"啦....

[img align=left]http://img13.exs.cx/img13/1482/CIMG15.th.jpg[/img]

別墅

地點: 喜悅皇宮2樓
時間: 1點正

報名喇~~~

1. helenjoe (搞手一名)
2. jfk
3. Babyjerry (唔駛開會一定到)
4. Wing
5. LongLong_ma(上次無o黎..今次緊係ar 番個位先)
6. tolai
7. Betty媽咪 (我報住名先, 要明天才能確實)
8. ManLam (我都係報住名先, 要睇
倩茹媽媽

伯爵府

各位~~

已訂了桌子...

地點: 喜悅皇宮2樓
時間: 1點正
***訂名人: 甘博士, Booking No. : C02

報名喇~~~

1. helenjoe (搞手一名)
2. jfk
3. Babyjerry (唔駛開會一定到)
4. Wing
5. LongLong_ma(上次無o黎..今次緊係ar 番個位先)
6. tolai
7. Betty媽咪 (我報住名先, 要明天才能確實)
8. ManLam (我都係報住名先, 要睇

男爵府

wing,
我邊有咁好心呀, 成日話我做善事呀, 我講真架, OWEN有佢靚仔的地方,你仔仔有你仔仔靚仔的地方ma,各有所長....

babyjerry, longlongma, jfk,
今日好高興認識你地啊, 可惜我公司太遠了要早走, 否則可以傾耐D; 同埋今日張

伯爵府

man,
ok啦.... :-P

jfk,
今次的lunch, 多謝你的第一次參與, 希望日後, 你能多些參加我們這班"口水婆"的大家庭呀~~

各位~
下星期三我們全家和我爸媽去澳門玩3天, 之後, 我和joe跟團去南非8天玩呀.....回來hk, 再跟大家say hello 啦~~~ :-P

大宅

Helen,

真係"羨慕"死我啦....咁多節目....又有個咁..好既老仔"話你好靚" 你就好啦 我隻衰佬..."唔彈我都好啦, 莫講話讚我"靚" :-P :-P )

祝你一家大細,

玩得開心些.....旅途愉快 !!!!!!

[img align=left]http://img13.exs.cx/img13/1482/CIMG15.th.jpg[/img]

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

helen

你今次真係又去澳門啦,.......
南非,你就好啦,我好耐無去旅行啦.

2j

男爵府

各位媽咪:

又係到左"謝幕"時間

多謝Helen 同 wing......我又食又拎(書同EC Kawai).....今次仲飽過上次.....好在一個月一次......如果唔係.....我諗要幫襯"瑪x"減肥先得啦.

Helen,

聽講你去完macau無耐.......又去呀?你係macau人?......仲去埋南非.....真係羨慕死人啦......我3年幾未出過門......揍仔=坐牢

Manlam/jfk,

好高興認識你地.......唔好意思......今日掛住同longlong_ma同wing傾.....冷落左你地添.....下次有機會再同你地坐.....長談

大宅

helen,
祝你旅途愉快呀!!!
大家好!! 我係Kristy的媽咪, 我有一個寶貝囡囡Kristy, Kristy是我的可人兒!!

大宅

helen,

你又去澳門呀? 係咪住番上次個間酒店呀? 玩得開心o的啦 :-P

你就好啦, 可以兩公婆去遊埠, 恨死隔離(我) 啦 :-x

伯爵府

wing, babyjerry, 2jmama & kristymummy,

多謝晒呀~~~ 去完番黎再上來報平安呀~ 還報南非料呀~

我唔係澳門人, 但係我和亞joe好鍾意澳門這個地方, 總之鍾意啦~ :-P

wing話喜悅好食d, 我好認同, 因為寶湖的食物細碟d, 價錢貴d, 所以, 我老板都話唔抵食喎! 鍾意去喜悅食, 次次都係我幫佢地book位0架~

公爵府

Helen

嘩....你d幸福滿到瀉, 坐完船後又去搭飛機, 玩得開心d & 影多d返黎比我睇呀

男爵府

Helen,

玩得開心d啦.....記得乘機叫隻佬買返隻"大大粒"鑽石返黎"燦"下我地啦

男爵府

Helenjoe,

實在羡慕死人啦....澳門加南非......恨死我 :-P 我同老公講o左好耐話去澳門到現在都未有影........你應該LUNCH o個陣同我地講"馬"....等我地可以開張手信清單俾你"馬" :-P :-P :-P ....BTW.....玩得d開心啦!HONEY....HONEY

(PS:今日LUNCH好開心......雖然無o麥食o野....但傾到 傾到飽晒.......不過就真係掛住同Babyjerry,wing傾...無同其他媽咪傾計......Sorry呀!雖然我同佢地每個星期都見.....但湊住仔仔....根本無時間傾.....所以先"襯"呢個機會傾番夠本.....萬望見諒 :-P :-P :-P 下次一定要同其他媽咪交流下)
最後緊係要多謝我地o既搞手HELENJOE......俾咁多機會我地D媽咪出來抖抖氣......THANK YOU!!

子爵府

今日實在太忙了.......掛住搞d私人野. :-P

Helen,

你就好拉. 又放假, 仲去坐咁長途飛機, 希望你同呀Joe玩得開心d, 映多d靚相返來俾我地睇.

另你check email 拉. 我send 左野俾你.

Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

公爵府

好媽媽勳章

helen,

你就好啦, 我成3年無出外旅行, 希望我會有機會啦, cheap cheap 地香港一天團頂住先 :-P 玩得開心D呀, 有無打算在旅行中做個小Owen (Made in 南非)

Bettyma,

辛苦你啦, 為大眾求福利.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

水晶宮

各位~
下星期三我們全家和我爸媽去澳門玩3天, 之後, 我和joe跟團去南非8天玩呀.....回來hk, 再跟大家say hello 啦~~~ :-P

[size=small]helenjoe...記得係南非買幾隻鮑魚返嚟比我地品嚐吓呀..
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

1j

唔好話你三年無出門,我成五年啦.

2j :-( :-( :-(

珍珠宮

Hi 各位媽咪,

我不是在職媽咪不過住在上環, 我可唔可以加入呀?

Helen,
去旅行呀, 你就好啦. 玩得開心d啦.

首頁
23456...83

尾頁

跳至