心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

今晚好慘呀....失眠吖>﹏<

今晚都唔知攪咩
竟然瞓唔到, 真係要眼光光等天光呀
我唔敢瞓就.....會頭痛架嘞 :-( 唉~真的不知點算好呀 希望有人入來陪吓我傾偈啦~

複式洋房

Re: 今晚好慘呀....失眠吖>﹏<

點解啊?

大宅

hi~masic
都不知點解呀????
masic 寫道:
點解啊?

大宅

hi!! all:
我每晚都會醒幾次, 訓咗等於冇訓!!

旅遊分享>[開心遊日記]

侯爵府

我都有失眠, 平時約十一點上床, 要成點幾先訓到(差唔多訓著又醒下醒下...:-() 真正訓到既時候, 至少都醒兩三次, 朝早6點半起身返工...你話死唔死? :-( :-(

翡翠宮

真抱歉雖然我都好常失眠但都唔可以開電腦打到pi li pa la擾人清夢 :mrgreen:

禁止訪問

大宅

hi~chrisli、elf、yanyanbee

不過我就間唔中都會好似您哋咁呀
有時醒了,都瞓唔番 但我每日都要6點起床,攪d小朋友返學,攪掂佢哋返學後,自己又瞓唔番
都不知是不是都市病....精神緊張
ringoivy
我昨晚是老公叫我上網架 如果唔係我都不會開topic等人同我傾吓偈啦,平時我會在床上眼光光等天光架

伯爵府

cream~

你搞咩無啦啦瞓唔著呀,你好多野諗呀 早幾晚我都瞓唔到,不過唔係因為我自己既問題,而係比我老公咳醒咗我,跟住佢d鼻寒聲又好勁,咁我就無覺好瞓啦 :-( :-(

父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Re: 今晚好慘呀....失眠

我一落雨就會失眠架啦,可以風濕一腰骨痛醒左就訓唔到架啦,失眠都幾辛苦架.
<br><br>

男爵府

今晚輪到我失眠啦.

男爵府

如果失眠^^可以試下^^用龍眼局水飲^^0禁你會好瞓d架!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當你打我時請記得,我其實擁有可以咬碎你手骨的尖銳牙齒,我只是選擇不咬。
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

大宅

心心~
我早排就咳到無得瞓,連老公都無呀 :-( 妳老公d鼻(寒)聲敢勁架,太勁係唔多好喎!睇吓醫生會唔會有幫助呀
心願 寫道:

cream~

你搞咩無啦啦瞓唔著呀,你好多野諗呀 早幾晚我都瞓唔到,不過唔係因為我自己既問題,而係比我老公咳醒咗我,跟住佢d鼻寒聲又好勁,咁我就無覺好瞓啦 :-( :-(

大宅

chintea~
我auntie到都會呀!都是痛醒...喺腳痛喎~可能我人老d血氣唔好令到腳痛,有時手痛時,又係瞓唔到....
chinatea 寫道:
我一落雨就會失眠架啦,可以風濕一腰骨痛醒左就訓唔到架啦,失眠都幾辛苦架.

大宅

monalam~
今晚到妳呀 妳做咩瞓唔到呀
不過我昨晚都要好夜先瞓到...重要在床上都係轉轉反側一輪後先瞓到吖 瞓得到時又要起身叫大帝們返學,所以都係瞓得唔好 :-(
monalam 寫道:
今晚輪到我失眠啦.

大宅

進藍~
多謝妳的意見,等我試吓
進藍 寫道:
如果失眠^^可以試下^^用龍眼局水飲^^0禁你會好瞓d架!!!

伯爵府

震男~

係咪真架,等我都試吓先

小忌濂 寫道:
進藍~
多謝妳的意見,等我試吓 [quote]
進藍 寫道:

父母過份愛子女,會反射成為子女的煩惱;對子女要放心,他們才能安心.

心願

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

鼻寒聲大快d去睇呀,我隻神探同個仔自己有ZZZZZ不過佢地一齊投訴係我勁大,之後去政府診所排期睇鼻寒,我真係有睡眠窒息証呀.

我唔係嚴重果d只不過我有
<br><br>

大宅

chinatea~
妳做咩敢夜都未 呀?今次輪到妳 唔著呀 不過我昨晚瞓到2-3點又醒咗呀
chinatea妳有睡眠窒息症咁妳要小心d揸車呀!真的好危險架!好咗妳肯去睇醫生咋,唔係妳都不知自己有呢個症,仲以為自己是唔敢瞓先會容易瞓得著....[quote]
chinatea 寫道:
鼻寒聲大快d去睇呀,我隻神探同個仔自己有ZZZZZ不過佢地一齊投訴係我勁大,之後去政府診所排期睇鼻寒,我真係有睡眠窒息証呀.

我唔係嚴重果d只不過我有

大宅

心心~
咁妳快d叫妳老公去睇吓醫生啦!起碼知自己身體有無事...如果唔係好似chinatea咁就唔好啦!因妳老公都是揸車呀!快d去睇啦~~

首頁

尾頁

跳至