跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 各位BB出闯幾多隻牙仔呀!

judy0101hk....11m.... 下2隻(出左dd)

別墅

Re: 各位BB出闖幾多隻牙仔呀!

momochan...........11.5m.......下2隻(都係出左dd咋)

大宅

tszlung........下面兩隻, 上面出緊

複式洋房

朗B - 上面四隻, 下面兩隻

大宅

Re: 各位BB出

GraceYu,

我Carlsson仔依然都係得2隻(多
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

別墅

Carlsson 媽媽,
熙熙個半隻牙出得好慢,追唔到Carlsson

[quote]
Carlsson 寫道:
GraceYu,

別墅

Carlsson & GraceYu,

我估瑤瑤至係包尾果個,明天 (18/5)就一歲啦! 一隻牙都未出,係半隻都冇呀!!!!

不過,前幾日我去check牙,順便問下個牙醫。佢話每個人都唔同,有人早,有人遲d先出!不過,要記得唔好含奶樽瞓喎! 我都諗緊要用學習杯餵奶!

別墅

畀面勳章

我大B上面出
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

別墅

實際上,幾時出牙都無所謂。將來長大,早幾個月或者遲幾個月,已經完全不重要啦。

預祝瑤瑤一歲生日快樂,身體健康 !!!

告訴你一個秘密 - 熙媽都係5/18生日

大宅

這個秘密比我睇到添....告訴你一個秘密 - 熙媽都係5/18生日

預祝瑤瑤 & Grace,
Happy Birthday!!!
快高長大(for 瑤瑤 )
大家 身體健康!!!!
我最鍾意係車車

別墅

Carlsson媽媽,
謝謝你!!!
「快高長大」就真係要留返瑤瑤同各位BB , 熙媽已經係肥媽一名, 再「快高長大」真係唔知點算

這個秘密比我睇到添....告訴你一個秘密 - 熙媽都係5/18生日

預祝瑤瑤 & Grace,
Happy Birthday!!!
快高長大(for 瑤瑤 )
大家 身體健康!!!!

大宅

牛年勳章 好媽媽勳章

My baby also become 1yrs but still no teeth!!!

I will ask with nurse at next wk as baby will take the injection!
raymondcfc 寫道:
Carlsson & GraceYu,

我估瑤瑤至係包尾果個,明天 (18/5)就一歲啦! 一隻牙都未出,係半隻都冇呀!!!!

不過,前幾日我去check牙,順便問下個牙醫。佢話每個人都唔同,有人早,有人遲d先出!不過,要記得唔好含奶樽瞓喎! 我都諗緊要用學習杯餵奶!

別墅

Hi Grace,

Happy birthday to 瑤瑤& you!

明天會同瑤瑤去disneyland,希望唔好落雨啦!

原來仲有BB一歲都未出牙!等我同瑤瑤爸爸成日笑瑤瑤係冇牙婆添!

大宅

Re: 各位BB出?幾多隻牙仔呀!

My baby also no teeth :cry:

複式洋房

天天有8隻牙

複式洋房

榆榆 出緊第3隻..出左一半到...

別墅

Elvis出左8隻
縮小一千倍那繁忙的一分鐘  注入一公升的用心感受

別墅

Carlsson,
我追到你啦! 昨天媽咪發現我出多左兩隻牙仔在上面,總數三大隻
熙熙

[quote]
GraceYu,

大宅

熙熙,

我在由10個半月到e+12個半月都係一樣, 得2隻!!!:lol:

最可惜係, 我哋張半牙2人組影唔成啦!

Carlsson
我最鍾意係車車

別墅

Carlsson,
你叫Carlsson, 我叫Jason。咁我哋可以影張”SON-SON”2人組!!!

熙熙

熙熙,

我在由10個半月到e+12個半月都係一樣, 得2隻!!!:lol:

最可惜係, 我哋張半牙2人組影唔成啦!

Carlsson

首頁

尾頁

跳至