自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

複式洋房

清者自清,如果真係咁不幸B 女喺瞓覺時焗死/猝死,點解要將條屍收喺小提琴盒,然後當垃圾掉左佢?點忍心要自己個女埋葬喺堆田區同啲垃圾葬埋一齊?你當你個女係咩?     

到底B女係死於意外,定係死於你手下,一日搵唔到條屍一日都証實唔到點死,只有天知地知你知,B女真係死得不明不白呀!仲要等五日後先報假案,至今已經十五日後,你先再承認你掉左條屍,點搵條 屍出嚟呀?點証明呀?你講乜都得啦!

依家俾人查到,最多咪告你非法處理屍體,報假案再加浪費警力!哩幾條罪加上嚟都唔會嚴重過虐兒加謀殺/誤殺掛?

講個咁嘅大話,搞咁大場龍鳳欺騙幾百萬人,你講咩我都唔會信,一日証實唔到B 女點死,我相信有好多人同我一樣都會當你係一個冷血無情嘅殺女兇手。。。

B女嘅爸爸都係間接累死個女,玩女人搵情婦,攪大人個肚又俾唔到個完整嘅家俾小朋友,今次真係玩女人玩出個禍!

希望警察可以搵得返B 女條屍,真正為B女討返個公道。下世搵到一個完整嘅家庭,有愛錫自己嘅爸爸,媽媽!

lazyfish    發表於 13-12-4 00:23
shannonsiu  同意  發表於 13-12-4 00:19
cherrie_q    發表於 13-12-4 00:14
boboblublu  同意  發表於 13-12-3 23:57
label_bb  非常同意呀!  發表於 13-12-3 23:35
ahylee  放得個女入垃圾堆都難以想像佢愛個女去到咩程度  發表於 13-12-3 13:33
bokit  大陸成日都有將B女掉入垃圾桶嘅事,好多都仲未死就掉,今次呢個狠母咪就係大陸女人囉!  發表於 13-12-3 11:27
櫻花餅  個女人呃左我D眼涙,原來B女一早死左⋯真痛心⋯  發表於 13-12-3 10:18
tc001039  如果可以告埋個賤男,殺一儆百!可惜無一條咁嘅法例  發表於 13-12-3 09:03

大宅

回覆:B女失蹤案,個人感受,不喜勿插

認同

男爵府

同意。希望搵番b女。一黎唔使咁慘要係堆田區,2黎係要證明個變態女人做過d咩。個女人千萬唔好有精神病,咁先挫得入。

子爵府

佢講嘅嘢根本無人會信,相信警察會揾返BB查出真相,,嚴懲呢個毒婦

cherrie_q    發表於 13-12-4 00:14

侯爵府

其實而加所有嘢都係得佢講嘅姐
點證實係幾時死??點證實係點死??

我唔會信佢講任何嘢lor.

至於佢係幫兇,定兇手,定無辜.真係睇佢個古仔點作架咋.

所以D咩小提琴盒,咩就咁當垃圾掉咗.聽下就算了.唔駛認真.

真相係點,我諗佢唔會講.

neko138  因果不虛  發表於 13-12-3 10:35
Chirley  Agree  發表於 13-12-3 09:26
愈嚟愈冇記性

男爵府

個男人真係…,娛樂圈又有,普通人家又有,吾負責任真係製造悲劇。

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

侯爵府

如果佢可以將個女當垃圾掉咗呢D嘢都做得出.
如果真係意外,搶救都唔去搶救下,就自己宣佈個女已經死咗?!?!?

如果咁愛個女,點都風光大葬啦.當垃圾掉?!?(係佢講姐,可能真相更恐怖)

而且,就算諗返都唔會激動.妳諗下呢D係咩怪獸了.

妳會唔會信怪獸講嘢?!?

arry    發表於 13-12-3 05:32
愈嚟愈冇記性

複式洋房

回覆:Kakawing329 的帖子

男人風流, 女人狠毒, BB 無辜。 玩著個毒女人, 係都要生, 生咗就整死佢, 我以為得啲后宮電視劇係咁爭寵, 依個年代仲有咁嘅女人。

禁止訪問

子爵府

引用:清者自清,如果真係咁不幸B+女喺瞓覺時焗死

原帖由 luckyC9 於 13-12-03 發表
清者自清,如果真係咁不幸B 女喺瞓覺時焗死/猝死,點解要將條屍收喺小提琴盒,然後當垃圾掉左佢?點忍心要 ...
我個人認為佢仲有事隱瞞,用小提琴盒掉,正常特別少少嘅垃圾都有人會睇下,咁咪仲易俾人發現,佢諗得咁嘅橋出嚟又舖咗幾日路想甩身,會係一人所為嗎?究竟佢係點情況下承認定怕搞大查到其他人焗認呢?

大宅

個女人好可怕,好心痛B女,希望真相水落石出,還B女一個公道。

cherrie_q    發表於 13-12-4 00:16
stepchk    發表於 13-12-3 11:07

子爵府

引用:其實而加所有嘢都係得佢講嘅姐點證實係幾時

原帖由 ChinoB 於 13-12-03 發表
其實而加所有嘢都係得佢講嘅姐
點證實係幾時死??點證實係點死??
認同

伯爵府

我都吾會信係意外,而且如果係個小提琴盒,好大機會會有人發現。

仲要可以曰曰扮推住b出街!真吾明佢點解要甘殘忍

BB你來咗啦?

伯爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

luckyC9 發表於 13-12-3 02:25
清者自清,如果真係咁不幸B 女喺瞓覺時焗死/猝死,點解要將條屍收喺小提琴盒,然後當垃圾掉左佢?點忍心要 ...
將個囡當垃圾掉喺後樓梯,咁都做得出,殺b兇手係佢一d都唔出奇。
老豆賤,老母癲,絕配。

希望快d水落石出!

公爵府

引用:Quote:原帖由+luckyC9+於+13-12-03+發表清

原帖由 ci8 於 13-12-03 發表
我個人認為佢仲有事隱瞞,用小提琴盒掉,正常特別少少嘅垃圾都有人會睇下,咁咪仲易俾人發現,佢諗得咁嘅橋 ...
東方話警方發現佢16號後無再同b女影相覺得可疑後,和盤托出。

複式洋房

引用:Quote:luckyC9+發表於+13-12-3+02:25+清者

原帖由 kandyb 於 13-12-03 發表
將個囡當垃圾掉喺後樓梯,咁都做得出,殺b兇手係佢一d都唔出奇。
老豆賤,老母癲,絕配。
岩岩睇返TBB 晚間晚間新聞話個毒婦承認殺左B女呀!!!!!!!!!唉。。。虎毒不吃兒。。。

複式洋房

回覆:mini_yan 的帖子

下????警察唔知幾時先發現呢個線索呢??真係天網恢恢。。。

男爵府

唉……攪到我而家成3点半都訓唔著,BB無辜,其實最衰都是男人,生完BB的媽媽好易癲,又唔理個媽媽,個媽媽又蠢做咩要做人2奶……唉…

伯爵府

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

luckyC9 發表於 13-12-3 03:27
岩岩睇返TBB 晚間晚間新聞話個毒婦承認殺左B女呀!!!!!!!!!唉。。。虎毒不吃兒。。。

...
真係佢?有冇講原因或事發經過?

首頁
12345...10

尾頁

跳至