自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

公爵府

2019新春慶豚圓

枉為人

大宅

畀面勳章

回覆:B女失蹤案,個人感受,不喜勿插

認同

複式洋房

引用:Quote:luckyC9+發表於+13-12-3+03:27+岩岩

原帖由 kandyb 於 13-12-03 發表
真係佢?有冇講原因或事發經過?
TBB 同幾份報紙,報導都有啲出入,我都唔知呢

複式洋房

引用:唉……攪到我而家成3点半都訓唔著,BB無辜

原帖由 dordorcat 於 13-12-03 發表
唉……攪到我而家成3点半都訓唔著,BB無辜,其實最衰都是男人,生完BB的媽媽好易癲,又唔理個媽媽,個媽媽 ...
唉。。。我今日睇生果報開頭話已知道B 女下落嘅一刻我幾開心呀!點知睇埋落去,我心情跌左落谷底,寒一寒!衝入房喊(我老公仲以為我扮曬嘢),跟住同我兩個女講,BB 你地真係好幸福呀!

Zebrafish  尋晚我老公一返屋企又係對住阿女講︰你好幸福呀!大家感受一樣!  發表於 13-12-3 10:58

子爵府

引用:如果佢可以將個女當垃圾掉咗呢D嘢都做得出.

原帖由 ChinoB 於 13-12-03 發表
如果佢可以將個女當垃圾掉咗呢D嘢都做得出.
如果真係意外,搶救都唔去搶救下,就自己宣佈個女已經死咗?!?!?
呢d真係怪獸!實在太恐怖 生出黎唔想要都唔好咁,最多咪送去d慈善機構等人收養,何必要咁做呢

複式洋房

點都好,希望B 女條全屍搵得返,可以入土為安,安心上路。

水晶宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 醒目開學勳章 畀面勳章

個阿媽唔蠢,拖咁多日確保揾唔到條屍,咁就唔當媒殺

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

珍珠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

別墅

之前全世界都幫佢搵B, 依家全世界都無人相佢, 無人會相信焗死咁簡單.

成30歲人, 編個咁口既故仔只可以騙到幼稚園D小朋友.

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

事情一d 都唔盒情理

子爵府

2019新春慶豚圓

引用:清者自清,如果真係咁不幸B+女喺瞓覺時焗死

原帖由 luckyC9 於 13-12-03 發表
清者自清,如果真係咁不幸B 女喺瞓覺時焗死/猝死,點解要將條屍收喺小提琴盒,然後當垃圾掉左佢?點忍心要 ...
同意!

子爵府

希望b女來世可以有個幸福家庭

水晶宮

hashtag影視迷勳章

回覆:luckyC9 的帖子

我唔信係意外,我信天有眼

大宅

殺左個女,仲要棄屍,自己十月懷胎生落黎既寶貝,於心何忍

水晶宮

好媽媽勳章

6 個月大, 根本冇可能放落小提琴盒, 佢係咪又轉移視線, 要班警察目標係揾小提琴盒呀

yukyuk1124  我都覺得有可能,因為呢個女人太多大話  發表於 13-12-3 17:55

珍珠宮

2019新春慶豚圓

引用:清者自清,如果真係咁不幸B+女喺瞓覺時焗死

原帖由 luckyC9 於 13-12-03 發表
清者自清,如果真係咁不幸B 女喺瞓覺時焗死/猝死,點解要將條屍收喺小提琴盒,然後當垃圾掉左佢?點忍心要 ...
只可以講b女生在一個唔正常的家庭,無奈地結束短暫的生命

侯爵府

2019新春慶豚圓 2018母親節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章

Pulmma 發表於 13-12-3 07:09
6 個月大, 根本冇可能放落小提琴盒, 佢係咪又轉移視線, 要班警察目標係揾小提琴盒呀

...
我都唔信, 又想誤導警方去堆田區揾, 其實都唔知係唔係用BB車運走屍體, 掉到其他地方

ireneyklo  我都有這樣想法  發表於 13-12-4 01:33

公爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:其實而加所有嘢都係得佢講嘅姐點證實係幾時

原帖由 ChinoB 於 13-12-03 發表
其實而加所有嘢都係得佢講嘅姐
點證實係幾時死??點證實係點死??
當個女係垃圾咁掉左佢
個B幾時死我已經唔係太想知
我比較想知個女人幾時死

天朗氣清

禁止訪問

水晶宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

真係枉為人

tc001039  我覺得就算用禽獸形容佢,都係侮辱左禽獸  發表於 13-12-3 09:07
~ 神的恩典夠我用~
~用流淚撒種的 必歡呼收割~

首頁
12345...10

尾頁

跳至