爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

大宅

排政府醫生要等10個月,有冇人有經驗,去揾私家醫生做冷凍除疣?
謝谢!

人人常歡笑 不要眼淚掉

男爵府

上年個同事去私家做冷凍除疣一千蚊次, 你要去睇咗醫生至知要做幾次架, 人人/粒粒都會唔同, 我個同事果粒做咗三次至清晒.

大宅

回覆:面上生左粒疣

Tks
有冇醫生資料?

人人常歡笑 不要眼淚掉

別墅

聽過有人用雞眼貼, 你夠唔夠膽試? 最經濟方法之一.

禁止用戶名稱、暱稱、頭銜、頭像、簽名欄,帶有商業/個人/團體 宣傳或推介成份,包括圖片、字句、超連結

男爵府

hellomayo 發表於 13-12-3 21:02
聽過有人用雞眼貼, 你夠唔夠膽試? 最經濟方法之一.
樓主果粒在面上唔好亂來, 手手腳腳都話吖.

男爵府

回覆 hlbaby2004 的帖子

同事抓到醫生名了, 俞慧根醫生 Dr. Yu Wai Kun, Francis, 地址- 香港中環畢打街 1-3 號中建大廈 623 室, 電話- 28691486.

大宅

試過用雞眼水攪掂,不過自己決定

大宅

Ching, pm me your phone, I can tell in details, no AD, just share my experience

別墅

引用:排政府醫生要等10個月,有冇人有經驗,去揾

原帖由 hlbaby2004 於 13-12-03 發表
排政府醫生要等10個月,有冇人有經驗,去揾私家醫生做冷凍除疣?
謝谢!
一般皮膚科醫生可處理,療程要視乎臨床表現,朋友有經驗,做了2次就ok了。

大宅

謝謝大家意見!
己约一位於佐敦皮膚科醫生明早约見,
冷凍治療每次$800~2000

人人常歡笑 不要眼淚掉

首頁

尾頁

跳至