想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

唉...好悶悶不樂

我cycle28-30, 照計應該呢個月29,30或者1/5就會黎m, 呢個月中有開工, 今日成日都覺得個肚陰陰痛, 今朝一起身就好似作感冒咁週身骨痛, "三角位"都陰陰痛, 有肚脹, 尋日有d好"杰"既白色分泌! 睇黎呢個月都係無料到架啦...頭先沖涼時忍唔住拎支d仔排egg條玩下, 得一條線, 唉..真係覺得好"淹"悶.. :-(
我們這一家

大宅

Re: 唉...好悶悶不樂

我都試過咁,不過呢d都可能係谷m的情緒,我有來m,成個人鬆晒架啦∼∼

或者你有機呢∼∼

洋房

Ruka_shan,
我又要來一齊呻下呀
我cycle27-29架,都係等緊月尾同5月頭的來臨,
同你一樣都有肚脹,"三角位"都陰陰痛,今朝仲有少少胃痛咁,
但就得好少好少透明分泌,通常黎m前都有呢d分泌架 :cry:
今日係day25,今朝真係好想用d仔驗孕驗下架,
但真係好怕無線出現,我要忍...忍手!
到m遲來的第二日先check(即係2�5
黎緊呢幾日真係頂級難過呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你cycle 27-29, 有無係day 10, 12 dodo過

放鬆D 啦, d bebe 好古惑架, hou 你唔想佢果時先至黎架
mrsshow 寫道:
Ruka_shan,
我又要來一齊呻下呀
我cycle27-29架,都係等緊月尾同5月頭的來臨,
同你一樣都有肚脹,"三角位"都陰陰痛,今朝仲有少少胃痛咁,
但就得好少好少透明分泌,通常黎m前都有呢d分泌架 :cry:
今日係day25,今朝真係好想用d仔驗孕驗下架,
但真係好怕無線出現,我要忍...忍手!
到m遲來的第二日先check(即係2�5
黎緊呢幾日真係頂級難過呀

洋房

miffymiffy,
無呀,我只係在day11&14 dodo過咋 :-(
希望佢真係好古惑咁出現啦

別墅

唉, 我都好悶悶不樂呀!!

等左三年啦!!

中醫都睇左三個啦, 而家個都睇左四個月啦, 都係話我子宮凍, 同埋仲有阻塞物, 我都唔知點好.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

你子宮凍, 中醫有無叫你整鹿茸食
dadawong 寫道:
唉, 我都好悶悶不樂呀!!

等左三年啦!!

中醫都睇左三個啦, 而家個都睇左四個月啦, 都係話我子宮凍, 同埋仲有阻塞物, 我都唔知點好.

侯爵府

miffymiffy,
麻煩請check pm,thanks

男爵府

dadawong,

我之前個肚都好涷架,但食咗7個月中藥條理身體,而家肚痛的情況好咗好多啦,你比d心機條理下先,中藥係要慢慢嚟架
兒女是耶和華所賜的產業,腹中的胎兒是他的賞賜
詩 127:3

洋房

chancecs,
即係如果係子宮凍,個肚係會凍
我都係咁喎,唔通我都有子宮凍 :-|
咁dadawong,你比心機睇啦!
同埋miffymiffy話整鹿茸,係咪對子宮凍係好架?
咁我都要整黎食先,但點整架,我唔識架

男爵府

mrsshow,

不過而家天氣開始熱,食鹿茸可能會太燥,你如果有睇開中醫,不如問下佢可以食咩代替

鹿茸+豬展燉2個鐘就食得,好清架
兒女是耶和華所賜的產業,腹中的胎兒是他的賞賜
詩 127:3

別墅

miffymiffy, chances, mrs. so,

我都有問中醫可唔可以食鹿茸, 但係佢話唔好食住, 要遲 d 先食得, 不過我係今次黎 m 前, 有一日全身都好凍, 同佢講, 佢話我唔夠血, 唔係阿化, 日日飲藥都未補夠血, 有 d 奇怪囉, 您地覺得啦?

複式洋房

我都試左一年都唔bingo....所以上個月的起心肝睇中醫..個ec話我子官超寒, 根本d精虫係唔會游入去wor, 所以叫我調理3個月就應該無問題。希望佢講既野係真la..

瑪瑙宮

咁你有無問返中醫: 我已經日日飲藥囉喎, 我係咪仲淨D乜呀?

你自己都小心D, 呢幾日又涼返, 唔好飲咁多凍野
dadawong 寫道:
miffymiffy, chances, mrs. so,

我都有問中醫可唔可以食鹿茸, 但係佢話唔好食住, 要遲 d 先食得, 不過我係今次黎 m 前, 有一日全身都好凍, 同佢講, 佢話我唔夠血, 唔係阿化, 日日飲藥都未補夠血, 有 d 奇怪囉, 您地覺得啦?

大宅

食鹿茸真係幾好架,
我以前尤生完第一個之後成日覺得好涷,
尤其啲手手腳腳,
跟住99整咗啲鹿茸俾我食,
食咗三次就成個人好暖,
依家冬天都冇咁怕涷,
不過99問過EC都係話冬天食好啲,
夏天食會浪費喎!

大宅

mrsshow,

e...睇黎我地可能一齊bingo, 又或者一齊要再加油囉!
我今朝右邊近盲腸位抽住抽咁痛呀, 想行快d都唔得!
如果今個唔中既話, 我決定要減肥先, 因為我個人好重, 之前一直都唔想減, 見自己份驗身報告又咩問題都無, 所以就唔理, 但我聽人講肥好係難d受孕, 所以我都想減少少, 睇下會唔會好d囉!
但如果今個月可以bingo, 咁我就唔架啦! 邊個話肥妹唔可以做媽咪架..
我們這一家

民房

我都有同樣情況, 有肚脹,"三角位"都陰陰痛,成日少少胃痛咁, 仲有勁胃氣, 我以為呢D係bingo先兆, 原來係黎m前先兆?

我見好多bingo左都話會咁, 吾通錯左?

我都等緊5月初, 已努力了5個月, 仲未掂, 我呢個月都忍手吾驗住, 好怕又失望

民房

我又係等緊5月初!! 今次高温明顯比低温差別大過之前幾個cycle , 希望係好嘅先兆啦!

大家齊齊努力!!

洋房

dadawong,
乜咁架,居然食咁耐中藥都仲唔夠血 :evil:

Ruka_shan,
我都想一齊bingo呀!
我都肥左好多啦,但唔會減肥住,因為我想快d生呀,
年紀大等唔切啦,雖然好想生火豬,但而家唯有退一步,
老鼠都好啦,而家等m遲黎2日就check

大宅

HI,各姊妹們,
我都係看五月初就知結果了,我對於等bingo階段都已變得麻木了,用盡不同方法都已差不多接近一年!好得意喎反而今個月沒有多大理會佢,又無再睇中e,咩都無理,只係每朝正食下冬蟲丸,體溫反而沒有好似以前發上發落款,不過依家我都想連量體溫都唔想做!係吾係好懶呀

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

首頁

尾頁

跳至