跳至

首頁

尾頁

複式洋房

6月1日出世的朋友仔生日會

Hello Hello

好快就到我哋呢班 Cuties11嘅生日喎,大家有冇諗住點攪呀?不如我哋約埋一齊去廸欣湖攪個 Noon Birthday呀?上次同阿囡去玩,我地帶埋餐枱布放在地上,由佢爬吓爬吓,好開心呀!如果到時佢地一歲應該會仲好玩,大家俾啲意見呀!
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid204/p485b77de116ccd2652c20571f5c4d13d/ef796fb5.jpg[/img]

大宅

好媽媽勳章

Re: 6月1日出世的朋友仔生日會

ent12d:
我諗住幫囡囡在會所攪生日會,你們有什麼提議或者新意思?
一齊玩一定好開心。

公爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

我就打算係 disneyland hotel 同家人食餐 buffet

複式洋房

我登記咗一個外個的媽媽網,佢建議如果幫1歲小朋友攪生日會有以下幾點需要注意:
1. 時間不要太長,最好2小時左右
2. 不要邀請太多新面孔的大朋友參加,因為bb會唔習慣
3. 時間最好就到bb瞓醒的時間,如果唔係,個主角就會瞓咗嫁啦
4. 唔需要太多活動,例如小丑,吹氣球等,因為會太刺激bb或者其他小朋友

我哋都仲唸緊點攪,因為到佢一歲時我地會正式同佢契爺做個上契儀式,大家知唔知應該點做架? 俾d意見呀!

可愛QQ 寫道:
ent12d:
我諗住幫囡囡在會所攪生日會,你們有什麼提議或者新意思?
一齊玩一定好開心。

[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid204/p485b77de116ccd2652c20571f5c4d13d/ef796fb5.jpg[/img]

民房

我打算有彤彤去拍一歲寫真照 ^ ^
★ 歡迎參觀 ★泳彤@小天地

大宅

好媽媽勳章

我囡囡8/4都影了寫真照,真係好攪笑。
cheeryyung 寫道:

複式洋房

我阿囡啱啱7個月影過一次,我哋都諗住同佢影一歲寫真,有冇好介紹呀?有冇識人拍戶外寫真呀?

cheeryyung 寫道:

別墅

我囝囝4月20日係studio 123影左, ok啦....$368 38張(5個做形)...其實麻麻地....
好想有個特別既一歲生日會, 但仲未諗到
如有好提意, thank you

大宅

好媽媽勳章

我都諗住攪個特別d生日會,始終人生第一個生日,也是我

首頁

尾頁

跳至