懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇TWINS既準媽媽OR媽媽幫下我呀?

想問下生左OR未生TWINS既媽媽..

(1) 妳地係幾多週照到個long?

(2) 幾多週照到個 BB架?

因為呢.. 我而家用m日子計係6wk.. but 都照唔到個long, 上星期四同今個星期一都驗左血, hcg 分別係係111 同1960, 升得好快, e生話可能係twins, but hcg 噤高都未照到.

有冇人試過呀

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

Re: 有冇TWINS既準媽媽OR媽媽幫下我呀?

(1) 我係6週照到個long~(2) 我係7週照到個baby but very small ~because 我m very 準時come~you m準唔準??

大宅

mandy_wong...

我m一時時啦, 多數係17-19日先排卵, so 應該都係遲左少少既.

唔知會唔會係因為twins, 所以會難d照到呢?

噤.. 妳7wk照到bb. 有心跳未? 係米small到未睇到心跳?

if正常一個, 6wks 都有心跳啦.

所以想問下囉, 真係有d擔心,都唔只一d添

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

我7wk照到bb有心跳~you dr 點講???唔好擔心會影響baby~take care!

大宅

mandy_wong..

thanks.. 尋日再去照, 得一點, 似係long but 唔sure, 星期一要再去.

照m計就係6wk, but我例遲, 多數17-19先排卵, so 我估係4月頭, 噤... 應該得5wk..

都係等等等啦......

妳係米一個long入面有2個bb架?

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

我係同卵雙胞胎~一模一樣twins baby!how old are you???l am 24 year old~等6-7week會照到baby!一定會照到&you 日日要happy

大宅

mandy_wong..

my god.. 我34.. 大妳十年

又想問.. 噤.. 6-7wks 已經照到有2個啦 係同一個long入面

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

yes~6-7week已經照到有2個啦~you 6-7week go to dr照吓~

首頁

尾頁

跳至