跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: Happy Birthday to 晴晴

大宅

不知不覺就1年la 晴晴巳經1歲la 晴晴生日快樂 siumi 係我地5月媽咪黎計 都係一個先拔頭籌ga 媽咪 好快就到我地la 今年我就疊正母親節呀 anson bb係咪應該比2份禮物我呢 唔知5月13仲有邊個bb生日呢
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

大宅

好媽媽勳章

(siumi )晴晴:
生日快樂呀~ !
快高長大,永遠開心~!

別墅

晴晴生日快樂 身體健康,快高長大

大宅

晴晴,
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU
HAPPY BIRTHDAY TO YOU~U~U
HAPPY BIRTHDAY TO 晴晴

祝身體健康

今年好開心可以同mya 一起慶祝生日,因為我都係5月

siumi & yytchris
我地幾時再約食lunch呀?

大宅

多謝咁多位ee同朋友仔o既祝賀,晴晴雖然琴日o係病中渡過生日,雖然取消哂所有慶祝活動,但係同爹d媽咪一齊過都已經好warm喇!!

佢宜家仲有咳,好多痰,有流鼻水,不過好感恩呀,琴晚佢同我地訓,訓得好好,成晚都冇喊同醒... =)

多謝各位關心!!

首頁

尾頁

跳至