自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有冇遇過明星?邊個印象最深刻?

有呀!
呂良偉,任達華,譚詠麟,郭富城,黎明,許志安等.

大宅

任達華, very very very nice man

伯爵府

畀面勳章

blueglass 寫道:
任達華, very very very nice man
agree ~
日本の平安を祈ります

別墅

係國內機場見過楊采妮, 好矮好細粒樣子好平凡
一D都5靓

大宅

Yes, I believe that 任達華 is very polite. I met him at the convenient store. He was very polite to the cashier.
郭富城 - very fit. I saw him outside Landmark. I should have said 'hi' to him.

水晶宮

alan tam 近距離接觸 !!
自由太多會令世人失去平衡

水晶宮

劉華, 超靚仔

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

公爵府

我近距離見過陳小春,不過條友勁嗅串,唔知以為佢係天王級明星

不知所謂

男爵府

ekin+maggie

某年的元宵係高山劇場外的某錶位,
ekin揸車,maggie就落車問我地架車係咪走?!
佢倆都好多禮貌...所以我覺得佢個先係最襯

男爵府

係機場同TKO見過林文龍,郭可盈
郭可盈好瘦,林文龍都幾靚仔重同佢地影埋相

大宅

我住西貢,久不久都會遇到,成日見到劉青雲,郭進安,陳豪,柏芝細佬媽咪,楊思其… 不能盡錄。

有次響皇室堡樓下見到柏芝,果陣佢仲好索,佢一個人,我同佢拍住一齊行左一陣。

有次響天后見到發仔,佢好高,不過好似好老咁。

幾年前見過秋仔同欣宜響銅鑼灣,秋仔好瘦同好老,成個阿伯咁。

機場成日都見到,又係不能盡錄。成日都響機場貴賓候機室見到蔡瀾,兩次同家英哥同機去成都。

翡翠宮

講開呢一對, 响好多好多年前仲有金x影視店時, 我個
fd 响入面做, 話成日見到佢地2個一齊去租碟睇架, 我
自己就見過個女既幾次, 真人幾高, 冇化妝, 好清秀,
好人禮貌 .......

jennyliu 寫道:
ekin+maggie

某年的元宵係高山劇場外的某錶位,
ekin揸車,maggie就落車問我地架車係咪走?!
佢倆都好多禮貌...所以我覺得佢個先係最襯

男爵府

黃秋生 - 好Q串
shingwai 寫道:
見過好多,
最有印象:
華仔----嗰陣做緊野,佢企响門口,等緊架車,我勁high,好想叫佢,好想攞簽名,但係經理係到,我眼白白睇住佢走. :-( :-(
秋生----黎買野,我同事叫我攞簽名,因為冇張似樣既紙,物攞$100紙畀佢簽,點知佢好串咁話"我唔簽銀紙架哦"我幾醜.
我都知銀纸唔可以寫野,最衰我同事.

別墅

王敏德-好有型, 好man

佢老婆馬詩慧-帶住副黑超, 好寸, 身形成個男人甘

馬德鐘-係條街狂笑, 以為d人望住佢失晒暈, "賴"靚仔

陳豪-同真人一樣甘有型

李浩林-身高比真人矮

陳慧琳-真人靚過上鏡

容祖兒-好"圓", 包括身同面

郭晉安,歐倩怡-男吾係好高, 女個樣好"靚"妹

蔣怡-同上鏡一樣甘

大宅

張國榮。
大約1987年,嗰時佢好紅、好紅架!但一d架子都無,我果陣仲係讀緊書,好迷佢架 !佢仲同我地笑tim!暈得一陣陣,連簽名都唔記得攞。
律己以嚴 待人以寬  仍在努力中

複式洋房

中環 ~~ 梁潮偉~~好平民~~但好型

珍珠宮

即係邊位呀 ?

waiabbey 寫道:
有, 某老牌天王巨星, 仲係佢屋企度見既~

禁止訪問

大宅

劉德華..........我覺得瘦左d

複式洋房

sammi...shopping見到佢,好似係4年前, 個時佢好靚好索, 但係好濃妝

黎姿都好有印象, 當時同老婆dadi食飯, 突然老婆同dadi話"黎姿呀" 我係咁2頭望睇邊度有荔枝! 蝕曬呀, 如果唔係咁kai就可以望多2眼 :-( 最尾成餐飯係, 我望住黎姿,老婆望住我,dadi望住怒啤我的老婆o係度偷笑
We need not worryas we are no longer two, but one flesh,and God will make with the test a way out of it, so that we may be able to go through it.

首頁

尾頁

跳至