跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 monkey妹 於 10-6-18 17:06 發表
溫馨提示: 過左2000個post可以開新part 唔該晒

如果雪柜唔凍係咪可以搵機電處/建築處 安排人嚟整呢 ?? 最近有冇人換過雪柜呢 ?? 我個雪柜冰箱夠凍, 下面冷蔵庫唔夠凍(不過雪牛油都硬嘅), 已經開到10度, 唔知係咪壞呢 ?

男爵府

today i have call E&M to check it, he said can change the new one to me, but the volume is small size , 200L
原帖由 rolandbb 於 10-6-21 12:03 發表

如果雪柜唔凍係咪可以搵機電處/建築處 安排人嚟整呢 ?? 最近有冇人換過雪柜呢 ?? 我個雪柜冰箱夠凍, 下面冷蔵庫唔夠凍(不過雪牛油都硬嘅), 已經開到10度, 唔知係咪壞呢 ? ...
[

別墅

我最近都換過,佢都話係細d,不過我就唔覺係細咗,只係d間隔唔同咗啫,都差唔多大!

男爵府

Is sharp??
原帖由 chungpo 於 10-6-30 03:26 發表
我最近都換過,佢都話係細d,不過我就唔覺係細咗,只係d間隔唔同咗啫,都差唔多大!

[

別墅

佢果陣時話:依家無 sharp 改咗 惠而浦!
原帖由 sleepingbo 於 10-6-30 17:51 發表
Is sharp??

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

開左 part 3 呀

http://forum.baby-kingdom.com/thread-3208345-1-1.html
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

複式洋房

原帖由 julieann 於 2010-4-21 16:40 發表
我想問...如果要乾洗d衫, 最近可以去邊呀?? 好煩呀...潮濕, 攪到d褸發毛囉....我打算拎去乾洗完之後pack返好入櫃呀!

Dear Julieann, 我有一部煤氣乾衣寶,最大份量同最新型號的(TGC RJD400),買來只供焗床單床凹用途,買了近半年,我一直都有用煤氣乾衣寶,由舊居用到去年,大大話話都用了十三年才壞,於是再買!由於我住長走廊的,故廚房的雪櫃頂可放得港,外內都很新淨,可是我單位的天花有多處裂痕同胞落,要大修,宿舍組便安排另一個單位給我,是短走廊,這樣便安置不了它,妳可有興趣接手嗎?
[url=http://www.towngasappliance.com/CHI/Pages/ProductGallery/ProductDetail.aspx?Category=DYR&GasType=CG&roduct=c7d595c4-a084-4cac-bac0-e5fa072d5000&Series=10&Other]http://www.towngasappliance.com/CHI/Pages/ProductGallery/ProductDetail.aspx?Category=DYR&GasType=CG&roduct=c7d595c4-a084-4cac-bac0-e5fa072d5000&Series=10&Other[/url]=

٩(•.•̃)۶~~~Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get~~~٩(•.̃•̃)۶

民房

hello

你好. 我準備申請宿舍.
想問下..
那幾座有凶舍要注意?

珍珠宮

我都預備換,佢話而家代理SHARP同SAMSUNG喎...SAMSUNG你大啲,但唔哂到KITCHEN個度門,但SHARP就寬度細小小...我想選SHARP 啦...
你地有無換左熱水爐...?
原帖由 chungpo 於 10-7-2 02:27 發表
佢果陣時話:依家無 sharp 改咗 惠而浦!

大宅

唔好意思! 想八吓樓下利苑點解唔做? 有無人知?

咪好多人拍手掌!

首頁

尾頁

跳至