跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

Re: BB 貼圖區

我係駿駿, 大家多多指教!!

近來最耍家嘅動作 ---- 轉身!!

駿駿最愛的 standing saucer, 因為可以一路睇電視,一路玩玩具

大宅

BuBuBee*MaMa

我終於同小叭拍左個短片了. 請你幫我可以嗎
<<小叭短片>>
BuBuBee*MaMa 寫道:
fion2504,
係gif來架,用movie改成,其實好簡單架咋,同你icon副相一樣咁整就得架啦.如果你想整,我可以教你或你send段短片比我,我幫你整.
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

大宅

我叫倪雪銘, 我最鍾意去街街.

禁止訪問

大宅

個file太大個send唔到俾你啊 :-( :-(
Fion2504,

你send段短片比我 [email protected],我幫你整啦.OK!
[quote]
fion2504 寫道:

我終於同小叭拍左個短片了. 請你幫我可以嗎
<<小叭短片>>
[quote]
fion2504,
係gif來架,用movie改成,其實好簡單架咋,同你icon副相一樣咁整就得架啦.如果你想整,我可以教你或你send段短片比我,我幫你整.
[/quote][/quote]
小叭係06年12月5日出世時重3.23kgs,1個月4.55kgs,2個月6.40kgs,3個月7.72kgs,4個月8.20kgs,5個月8.80kgs, 6個月10.00kgs, 7個月9.55kgs, 8個月10.00kgs, 9個月10.16kgs, 10個月10.45kgs, 11個月10.91kgs
(4個月第一次反身, 5個月坐, 8個半月爬, 9個半月出牙(上面兩只),10個月出牙(上面兩只)12個月7只牙, 11.81 kgs

細叭係09年1月26日出世, 體重6磅半.
4個半月轉身, 5個月識坐, 7個半月出第一只牙(下面)

子爵府

2018復活節勳章

testing!!

首頁

尾頁

跳至