想生BB

跳至

首頁
23456...10

尾頁

民房

Re: 有邊位姊妹係睇完中醫,調理完之後bingo架?

鬆弛熊︰
我已收到啦!唔該晒!

複式洋房

Dear 鬆弛熊︰

我都想要中醫的Info. 可否pm給我? Thanks!

大宅

pm左你地,睇下收吾收到!!!
ivysum,
希望我地姊妹們都好似你一樣!! 咁快咁bingo!!!
多謝你既分享呀!
[quote]

別墅

鬆弛熊,

我都想要個中醫的資料, 請 pm 給我呀, thanks!

祝您早日 bingo.

別墅

鬆弛熊,
我都想要中e資料呀,可pm給我嗎

大宅

別墅

收到啦,thankyou
鬆弛熊 寫道:

大宅

鬆弛熊,

我都想要中e資料呀,請pm給我

thanks~~~

禁止訪問

民房

我都睇左中醫兩個幾月,但係M都仲係好長,仲有體溫時高時低,有咩中醫好介紹?Thanks!

別墅

bk sisters,

don't find this female chinese doctor!! her name is so yuen X.

click here to see

子爵府

鬆弛熊,

我都想要中e資料呀,請pm給我

thanks~~~

民房

I want the information also a.....

Many thanks!!!

子爵府

醒目開學勳章

各位姊妹:

我依家睇咗中醫一個月,係朋友介紹,我朋友個friend有40歲,造人10年都唔成功(人工受孕&中西醫)之後佢睇咗呢個中醫後唔夠一年就有咗啦!仲四年抱兩tim! 我睇咗後覺得身體好咗,以前差不多晚晚失眠,上床後要一小時後先訓著但會醒幾次,so精神不是很好. 但依家上床大約15mins就訓著仲好"林" tim! 佢係專醫婦科&不育症. 在kowloon city是樓上舖. 一個月食 3個療程,(經期前,經期後&排卵期),每個療程食4日中藥.每個療程$460. 佢話當調理好身體後就會食一個特別療程可以谷卵胞,可以令卵子変大.

醫師話我下個week可以食谷卵胞療程,我唔知食唔食好?!
第一,我覺得好似太早食這療程,好似太心急&刻意!(我只有30歲,只是trial咗兩個月造人) 第二,驚咁快用這方法,到時唔得就唔知點! 第三,這療程要$1080,都幾貴!

我老公話唔好太刻意!其實佢好恨有bb,但佢驚我壓力大 & 飲中藥辛苦, so時常叫我唔好太心急,話我地咁後生,仲有時間!
但我就想快些生bb!

我唔知食唔食好?!請大家比些意見!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Imagist ,

你或者試下3-6個月, 先再試果個特別療程

別墅

Imagist ,
30歲都唔細啦,而且呢d療程唔一次就ok,呢度好多sister都試在好多年先得,我自己都要四年幾先有bb,時間唔等人咖,早d生你有多d精力照顧bb,照顧一個bb係好花心機同時間,如果諗住生二個的話,更加要快d生,唔係生第二個時你已經係高齡產婦

imagist你可否pm你中e的資料給我 呀,thankyou

洋房

你好 !

可否 pm 你的中醫資料給我 .

Many thank

洋房

因為我都是住九龍區 , 可否 PM 你的中醫師資料給我 .

子爵府

Imagist,

我建議你可以一試,因為生BB唔一定睇年紀,仲要睇体體質!
請問你可否pm 我!
Urgent! Many thanks!

民房

唔該PM 你的中醫師資料給我! Thank you thank you! :-P

首頁
23456...10

尾頁

跳至