潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

洋房

知唔知邊樹有JELLY BEANS 鞋

知唔知邊到有真o既jelly beans鞋?
之前去過有d BOUTIQUE..佢地話有分HK版&JAPAN版,咁即係HK版=假野?
咁邊樹先有真野賣?
[url=[img]baby[/img]][img]baby[/img][/url]

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

Re: 知唔知邊樹有JELLY BEANS 鞋

y323y,

你好呀 !
我係SOGO (B1)女裝鞋部見到有jelly beans既鞋賣,
我見D鞋好多都係made in japan,
我諗係SOGO 賣既,應該唔會假掛
你試吓去睇睇 :-P

複式洋房

旺角家樂2樓好多間都買JellyBeans既鞋呀!600幾蚊到啦!

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

celialawrence 寫道:
旺角家樂2樓好多間都買JellyBeans既鞋呀!600幾蚊到啦!

但係SOGO都係賣600幾蚊,700蚊有找.
旺角商場買既JellyBeans既鞋,我唔敢講唔係真,
但我諗係SOGO賣既唔會假啩

大宅

我有一對07春夏新裝,全新日本名牌JELLY BEANS姊妹線MINX
SIZE: S 100%全新,MADE IN JAPAN
因買回來覺得太窄所以賣出去原價$450現平售$350[url=http://photos.yahoo.com/wendy_ip828 ]請按[/url]

複式洋房

旺角朗豪坊都有間好似專門店既野
同sogo一樣價錢

鑼銅灣有間野有得賣, 400多元
不過又係唔知真定假..

jelly beans開始多左made in china...

禁止發言

洋房

Thanks for all MAmi~
[url=[img]baby[/img]][img]baby[/img][/url]

禁止發言

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

有LL架~~我都係著LL~~around 39.5 !

ioi624 寫道:
我只係見過L碼咋喎!L碼都係38左右!
[quote]
snowgirl 寫道:
我係大腳妹,唔知jb有無大size的鞋賣呢,39+???

thanks.
[/quote]

禁止發言

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

around 幾錢一對呀? 咩款黎架 ?

ioi624 寫道:
我發現銅鑼灣有間日本衫舖有D特別款既JELLY BEANS,我都忍唔住買左2對,係銀座商場!!!叫 BABY POWER!佢D款全部係日本訂到香港,雜誌都有架!
今季買左4對JELLY BEANS啦!唔可以再買啦!

禁止發言

洋房

Sogo 有間叫ESPERANZA 鞋舖, 係Causeway Bay, TST and 朗豪坊 都有分店, 通常有10% off, 買足$2500 仲有永久85折!

複式洋房

好似係太子始創中心一樓 (黛安芬) 隔鄰有一間, 一上電梯就睇到架啦, 近上一樓電梯個邊既走廊...

禁止發言

該用戶已被刪除

男爵府

係邊度可以知道有新款出呀?

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

係朗豪坊b1 個間是專門店

ruru108 寫道:
旺角朗豪坊都有間好似專門店既野
同sogo一樣價錢

鑼銅灣有間野有得賣, 400多元
不過又係唔知真定假..

jelly beans開始多左made in china...

民房

[size=large]如果你住元朗嘅, 元朗千色廣場有好多間店都有![size=medium]而葵芳嘅葵涌廣場三樓、四樓都有得買, 當只大家要格吓價啦 :lol:

首頁

尾頁

跳至