自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

香港寬頻好唔好用ka??

家居tel n 上綱,曾唔曾無la la cut 左.........

大宅

Re: 香港寬頻好唔好用ka??

用就ok, 但我早1年前安裝約師父上門裝機時失約了2次, 要第3次仲要客戶服務員跟到足才安裝到, 想起都嬲, , o個時貪佢平咋....

子爵府

thank you, 咁上綱曾唔曾連唔到line , 上上下又cut 左條line 

男爵府

未試過.

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

絕對好用(上網咋我講)... 我連續用左六七年啦!!

伯爵府

好用, but just上網

子爵府

THANK YOU 晒你地

大宅

畀面勳章 睛靈勳章

我都覺得上網幾穩定, 無斷線情況, 家居電話都好OK, 又平

大宅

我都無斷線情況,OK架.

子爵府

各位媽咪, thank you 晒, 我曾轉用, 平過pccw 又用番咁上下

男爵府

我阿媽屋企用緊佢家居電話,而家想幫佢上埋網,請問用緊電話 + 上網 plan 既媽咪,個 plan 係幾錢,係咪任上不限時?

thanks

男爵府

畀面勳章

shanshanbaby 寫道:
我都覺得上網幾穩定, 無斷線情況, 家居電話都好OK, 又平

我都係上網+家居電話...用左3年幾...好滿意...cs服務又好

男爵府

我有個朋友係做香港寬頻架,可以幫你地問下佢
而家以我所知最平既plan係10m - $168一個月
另外再加$30有埋寬頻電話
之後好似仲有送幾個月免費既
送幾多個月我就唔肯定,要問清楚先知
其實我都好想裝,不過我呢度覆蓋唔到
只得網上痕一間選擇~~~ :-( :-( :-(
我見到朋友裝左,上網下載快過網上痕多多聲
而且又穩定,我而家用緊網上痕又貴又慢
仲要慢到成隻龜咁,真係啤啤聲呀

首頁

尾頁