論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 印印著到勁低胸

問題係我撞口撞面見到佢, 如果左佢下次放假前, 我都唔話下佢, 佢會唔會以為我接受佢咁様打扮呢!!!

大宅

我個印都係咁著, 我就怀疑佢賣淫, 查到佢袋里面有很多避孕套, 我老公認為佢dirty, 就炒左佢.

別墅

我屋企個印無論係屋企定出街都著勁低籮(成條股溝都見到晒個隻),我叫佢唔好著成咁佢當我無到!可以點樣???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

侯爵府

Buy her clothes and require her to wear as uniform.

大宅

畀面勳章

我屋企果咪又係,因為我兩公婆都要番工,佢只係奏我個仔,但我有朋友見佢,著住吊帶小背心,又化哂裝奏放學,但我放工佢番到屋企吾係咁既衣著,之前請佢第一年吾係咁,又話怕d衫低胸,又話吾會著群,依家就咩都做齊,好采佢做埋今個月,所以我忍佢,好黎好去,費是佢落d野係湯到就幣喇.

大宅

Dear all,
would you mind telling me how old are the maids?
Is it any difference if they are much older?
Thanks!

別墅

Wendy518 寫道:
Dear all,
would you mind telling me how old are the maids?
Is it any difference if they are much older?
Thanks!

我個印23-24 歲.

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

My maids hired up to now range from 18-28. An exceptional is 40+. Except the 40+ maid, all others love 著到勁低胸. Even if not 勁低胸, low waist jeans showing off the tummy on holiday is a must for them.

別墅

我屋企個件30歲,但思想行為都似足10歲。

公爵府

好在我個姐姐一把年紀, 心口得兩粒蚊爛

好多姐姐都係假期同巴基斯坦仔由朝搞到黑, d姐姐唔收錢, d巴基斯坦仔最多送佢兩件衫同俾車錢~
恭賀新禧,迎春接福!

首頁

尾頁

跳至