自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

琴晚三色台做果套山寨版我冇睇,完全冇興趣。佢地真係是是但但見大陸版收得就拿拿聲翻個出黎,但係d陣容差9皮低質制作。
我上網睇資料大陸版都係同韓國買版權先拍,但係香港呢套唔知有冇,如果冇我真係覺得好可悲,大陸都識買版權而香港只係識改小小野老翻一個出黎真係不知所謂

伯爵府

2018復活節勳章

香港都有買, 唔駛咁激動。

禁止訪問

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 王國會長 貢獻勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

翡翠宮

畀面勳章

呢套係將《小b大任務》同《爸爸去哪兒》炒埋一碟。

其實未睇都知唔好睇,睇風景,冇大陸既農村同沙漠,講任務,香港細路可以獨立去買野已經好巴閉。

日日是好日

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

回覆:山寨版爸爸去哪兒

一早講左有買版權,唔洗緊張 ~ 其實香港真係難搵D明星肯俾自己個小朋友曝光,同埋好多小朋友唔肯俾人拍嫁,所以我好欣賞哩3位爸爸同3位小朋友 ~

男爵府

爺爺去旅行又係…(即係三個小生)

港版爸爸,尋晚睇咗十分鐘都無…好似好無聊…無咩興趣睇…

韓版的爺爺&爸爸都好睇好多…

男爵府

畀面勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

唔係下下都要大明星嘅仔女先好睇嘅,放鬆啲啦,你唔好將佢同韓國大陸比,當睇小朋友節目囉

伯爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

琴晚睇左 10分鐘, 就上床瞓, 唔好睇

抱怨只會使人發瘋,
報恩才會使人發奮 ❣

大宅

回覆 sukili1981 的帖子

唔駛咁激動呀~~

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:一早講左有買版權,唔洗緊張+~+其實香港真

原帖由 silly_shan 於 13-12-10 發表
一早講左有買版權,唔洗緊張 ~ 其實香港真係難搵D明星肯俾自己個小朋友曝光,同埋好多小朋友唔肯俾人拍嫁, ...
認同你

子爵府

好媽媽勳章

引用:都係一個節目,+唔洗甘勞氣喎!人地買咗版權,

原帖由 QQilky 於 13-12-10 發表
都係一個節目, 唔洗甘勞氣喎!
人地買咗版權, 只係D人可能唔啱你口味
放鬆 放鬆 RELAX ...
買左版權都冇咁嬲,但係大家都係買版權大陸嘅同香港嘅真係差天共地,3色台成日做埋d低劣制作得過且過,真係冇心機睇。電視業已死

侯爵府

牛年勳章 我的育兒心得勳章

引用:香港都有買,+唔駛咁激動。

原帖由 catfield 於 13-12-10 發表
agree
cold down

wcpcelia    發表於 13-12-10 13:57

珍珠宮

畀面勳章

引用:香港都有買,+唔駛咁激動。

原帖由 catfield 於 13-12-10 發表

珍珠宮

畀面勳章

引用:唔係下下都要大明星嘅仔女先好睇嘅,放鬆啲

原帖由 sammywu 於 13-12-10 發表
唔係下下都要大明星嘅仔女先好睇嘅,放鬆啲啦,你唔好將佢同韓國大陸比,當睇小朋友節目囉

...
同意到極

珍珠宮

大陸果套"爸爸去哪兒"咪又係山寨版,你又唔話大陸?

大陸好多節目都山寨,咁你又睇

珍珠宮

畀面勳章

引用:一早講左有買版權,唔洗緊張+~+其實香港真

原帖由 silly_shan 於 13-12-10 發表
一早講左有買版權,唔洗緊張 ~ 其實香港真係難搵D明星肯俾自己個小朋友曝光,同埋好多小朋友唔肯俾人拍嫁, ...
梗係難啦
4歲小朋友唔準發脾氣,食得多都唔得,否則公主病
邊個名人敢拍

珍珠宮

2024年龍年勳章 玩具勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實尋日套山寨都唔錯,好好睇

子爵府

唔啱睇咪最多唔睇,唔使咁激動既

子爵府

好媽媽勳章

引用:大陸果套"爸爸去哪兒"咪又係山寨版,你又唔

原帖由 choco_soup 於 13-12-10 發表
大陸果套"爸爸去哪兒"咪又係山寨版,你又唔話大陸?

大陸好多節目都山寨,咁你又睇 ...
我之前只係知大陸有買版權未知香港有冇買,話佢係山寨版係覺得佢粗製濫造而大陸版比佢質數高好多。同埋我好小睇大陸節目,所以唔會批評。
你係3色台fans呀?我只係就呢次事件講出睇法,你咁緊張嘅

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

sukili1981 發表於 13-12-10 10:11
琴晚三色台做果套山寨版我冇睇,完全冇興趣。佢地真係是是但但見大陸版收得就拿拿聲翻個出黎,但係d陣容差9 ...
有買架
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

首頁

尾頁

跳至