跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 有無住TKO Plaza媽咪?

唔知之前TKO PLAZA 媽咪有無一齊聚會過呢??

別墅

Venus2910 寫道:
唔知之前TKO PLAZA 媽咪有無一齊聚會過呢??

唔知呢, 一齊攪啦!

別墅

好!! 等我七月搬嚟後, 大家一齊聚吓!!

該用戶已被刪除

男爵府

有無媽咪想一齊去深圳書城打書釘一日 (Sat) ?????

Plan :
(1) 10:00am TKO mtr 集合
(2) 過關後 11:30 - 12:30 經濟飲茶午餐
(3) 地鐵往 書城
(4) 5:30pm 排隊比錢
(5) 6:00pm書城 地下等齊 準時離開

我以前經常一個人拖個喼去書城買書, 而家老公唔放心, 要我搵伴一齊去, [size=x-large]志在大家有個照顧。

為方便照顧, 恕勿早退及離隊, 一齊出發, 一齊回程, 歡迎各位鐘意【打書釘】的媽咪一齊參與。

P/S : 書城賣的書 is for their citizen, so all are written in 簡體字, all dvd / vcd are Mandarin 通話。

我自已今次會集中買琴書及兒童書。

大宅

Lily 2003,

行程好吸引啊,但我而家大緊肚,係咪唔可以去呢?

別墅

各位TKO PLAZA 媽咪, 有嘢想指教~~!!

1) 有無人係房裝左分體冷氣? 係咪只可以裝'窗日式分體'?
2) 有無人試過窗台入水? 管理處整..定係要你哋自己找師父整?

洋房

幾時在去書城?通知一下?謝謝

禁止訪問

洋房

Hi,

I live in blk 8 and my son is 2.5 yrs old.

複式洋房

Hello,

I lived in block 3.

民房

Hi, 大家好,
我住3座,我個B13個月大喇.

別墅

我都係會搬入3座~~!!:D 月尾搬入去, 依家裝緊修...
咁3座有好多bk媽咪喎.....

複式洋房

原文章由 Venus2910 於 07-7-7 14:45 發表
我都係會搬入3座~~!!:D 月尾搬入去, 依家裝緊修...
咁3座有好多bk媽咪喎.....

Welcome to block 3, I used to bring my bb girl to podium at noon (Sat or Sun). Let see if we can meet each other.

大宅

大家小心d, 我六月頭搬入黎, 唔夠一星期, 窗台(廳)條雲石邊突然跌落黎碎哂, 好彩仔仔唔係附近, 如果唔係一定call 白車...

唔好彩就係業主話係我地正跌, 要我地負責.......

我問過管理處, 佢地話有其他單位試過咁, 所以大家要小心!!!

別墅

原文章由 creamychoy 於 07-7-8 12:26 發表
大家小心d, 我六月頭搬入黎, 唔夠一星期, 窗台(廳)條雲石邊突然跌落黎碎哂, 好彩仔仔唔係附近, 如果唔係一定call 白車...

唔好彩就係業主話係我地正跌, 要我地負責.......

我問過管理處, 佢地話有其他單位 ...

咁就真係等我check真啲條雲石先....有咩問題襯依家裝修整埋.......

別墅

原文章由 hinhin_mama 於 07-7-7 17:18 發表

Welcome to block 3, I used to bring my bb girl to podium at noon (Sat or Sun). Let see if we can meet each other.

hinhin_mama:

原來你都係十月媽媽會架...咁啱嘅...bb幾號出世架??
我個女10月29....:D

複式洋房

原文章由 Venus2910 於 07-7-9 19:45 發表

hinhin_mama:

原來你都係十月媽媽會架...咁啱嘅...bb幾號出世架??
我個女10月29....:D

Yeah, my bb girl born on Oct 3.

大宅

我預產期14/11, 但我會早兩星期開刀

別墅

原文章由 ohmama 於 07-7-10 14:24 發表
我預產期14/11, 但我會早兩星期開刀

係咪擇左個好日開刀呀..?
我都諗住生第二個時開刀...唔想再自己生....到時年紀大驚回復得無咁好...例如到依家我間唔中打'大'噴嚏都會有少少失禁...

首頁

尾頁

跳至