跳至

首頁

尾頁

伯爵府

bb用緊邊隻牌子尿片?

小dino本來用pampers既特級綿柔, 日本造, 但e+新版/改良版, 唔係日本造, 濕左又好似普通版個隻咁, 會有啫哩粒粒

我想轉片, 又唔知邊隻好, 有冇mami分享/介紹

別墅

Re: bb用緊邊隻牌子尿片?

妮~,是聽其他媽媽介紹,我準備轉用呢個,試下
我的小姨甥仔,好可愛呀

男爵府

用緊大王, ok呀, 不過最衰係, 唔係成日有得買~

男爵府

dino媽,
yuki用緊妮飄呀~
大王都OK架, 係難買D囉, 所以我見佢用妮飄OK就繼續用囉~

你要唔要我比幾片你試下?

伯爵府

yon,
其實我買過妮飄俾小dino試架啦, 不過我覺得濕左好大包~
你知啦, 小dino係99湊, 老人家鍾意同我地慳, 成日都要好濕至換片 :-|

男爵府

咁你可以試下goon大王呀, 上次豆豆媽比我試過, 但我見yuki用妮飄都OK, 咁就無買大王~

happydino 寫道:
yon,
其實我買過妮飄俾小dino試架啦, 不過我覺得濕左好大包~
你知啦, 小dino係99湊, 老人家鍾意同我地慳, 成日都要好濕至換片 :-|

大宅

dino媽,

我用開大王,依家買左包unicharm 唐老鴨用-->超正

大宅

想請教
大王同 unicharm 平幾錢一片?

伯爵府

yon, layon,

你地係邊處買大王同unicharm? 幾錢?

複式洋房

我bb本來都是用開pampers既特級綿柔, 就係轉

子爵府

dinos媽:

卡樂B用緊大王舊版L size紙尿褲∼so far so good!

我都聽過unicharm好,連arthur媽都話好..都想試下!

伯爵府

聽藥房既人講, "升級版"係上海造wor~
呢d係咪叫"明升暗降"
我最憎係個d啫哩粒粒
[quote]
123ritayu 寫道:
我bb本來都是用開pampers既特級綿柔, 就係轉

男爵府

dino,
我無買過呀, 係82比我架, 佢係卓悅同信亨買架~

大宅

CHLOE由出世到而家都係用妮飄

大宅

我就用跟妮飄我覺得可以呀! 又唔係太貴。你們可以try 下呀!

大宅

dino媽 & 卡樂媽,

我上次買係特價, 為起$1.7塊,不過arm arm check個特價完左喇, over$2條, 好貴呢... 希望佢later再做特價啦!
我幫親間公司好似東西個d咁, 不過係火炭個頭,方便我

男爵府

我暫時都唔覺漏尿同d啫哩chi住pat pat,
但條片成鬼日sir落嚟同埋個size比起以前細咗d lor

大宅

dino媽,
我返左香港即刻同蚊芝轉返大王中碼,因為就算包片"up"得比較耐蚊芝個度都唔會紅.
不過聽你地講unicharm咁好,都好有衝動想試下.

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

happydino,

你唔講我都唔知pampers既特級綿柔升級後唔係日本造, 我夜晚比亞囡用pampers, 日抖就用fitti, 之前用過pampers, huggies, 噓噓樂, meo meo story, nepia, fitti, 用nepia亞囡大脾邊位試過有紅疹, 而且藥房唔係成日買到, 之後用fitti, 都ok 喎.

伯爵府

dear all,
今日放工去左信亨, 本來想買大王, 冇貨, 買左unicharm, 拆左塊出黎摸下, 好似好正

首頁

尾頁

跳至