跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: bb用緊邊隻牌子尿片?

阿b用緊健力士大碼, 健力士大碼腰圍好細, 用埋呢包轉妮飄大碼, 請問有無人用緊fitti大碼, 得唔得呀?????

男爵府

我阿仔用緊fitti中碼, 今日漏尿

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Anna88 寫道:
阿b用緊健力士大碼, 健力士大碼腰圍好細, 用埋呢包轉妮飄大碼, 請問有無人用緊fitti大碼, 得唔得呀?????

fitti大碼唔係好掂呀,腰位唔高囉~

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

我今日都去卓悅買左包 unicharm 中碼 $85, 小飛像公仔, 54片, 男女共用.

複式洋房

上星期我响度見到好多mami話用緊大王, 於是嗱嗱林走去卓悅買咗包試。 我發覺佢好薄, size好fit BB, 比起用開嘅ampers又平($85/54片)又好用, 連我工人都讚不絕口。 我第二日仲走去卓悅掃埋謹餘嘅一包中碼......

不過近排多咗mami話用Unicharm, 我想知佢邊方面好過大王呢 ? 有冇人兩隻都試過

我都有向卓悅問價, 不過佢話Unicharm中碼要成百蚊, 係咪間間卓悅唔同價

子爵府

pampers 棉柔轉左新裝後真係差左. 而且藥房價錢仲貴左d. 原來仲係大陸做. 搵笨. :tongue:

我都要轉下第二隻尿片了.

大宅

今日見萬寧噓噓樂做緊特價, 買左2包中碼, 都ok喎, 好薄, 又抵用.

伯爵府

嬈嬈媽,

我唔係卓悅買, 我係新世紀天橋底個間信亨, $85/54片~

伯爵府

13,

濕左有冇d啫哩粒粒
如果冇, 我都會考慮試下, 因為入貨方便d
ckkjoe13 寫道:
今日見萬寧噓噓樂做緊特價, 買左2包中碼, 都ok喎, 好薄, 又抵用.

大宅

13,

噓噓樂係唔係真系okay 呀, bk 做緊特價呀. 唔知抵唔抵呢

中碼 6 x 40's 6-11kg $330.00 $297.00
大碼 6 x 36's 9-14kg $330.00 $297.00

複式洋房

my baby girl is a small size (only 7 kg) so I am using GOON 63 pcs @HK$63 selling at 卓悅 but alway no stock ga
Jacqueline :-D

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 畀面勳章

我用過噓噓樂, 我覺得麻麻, 比較硬, 我工人仲懷疑 pet pet後邊濕左尿好似有d過底既感覺。

我最近用pampers又係有jelly 粒粒走左出黎, 都係用番 fitti 同 nepia算數.

大宅

felicityfun
sorry, 近排無乜上bk, 所以睇唔到你段message添~
我個人認為噓噓樂都ok架, 抵用呀麻, 濕左又唔會好大"夠"
上次係萬0買係 $107 for 2包中碼 (50片 + 2 x 2包), 唯起都係$1片到, 好鬼抵呀
felicityfun 寫道:
13,

噓噓樂係唔係真系okay 呀, bk 做緊特價呀. 唔知抵唔抵呢

中碼 6 x 40's 6-11kg $330.00 $297.00
大碼 6 x 36's 9-14kg $330.00 $297.00

[quote]
[/quote]

別墅

fitti大碼唔係好掂呀,腰位唔高囉~

我個女用緊 fitti L size, ok wor
[url=]

大宅

dino媽,

岩岩試左係birth度訂.....大王做緊$84包
買4包仲有大王游泳學習褲送...
好抵喎...門市係tst咋..

伯爵府

82,

我sat去左信亨, 買左4包unicharm啦!!
本來想買2包大王黎試, 但係冇貨呀~
係birth訂送唔送貨架?

首頁

尾頁

跳至