跳至

首頁
12345...12

尾頁

洋房

Re: 9、10、11月出生的BB - 動議 "聯歡會II"

好呀好呀!!等我預備定玩具先

男爵府

Re: 9、10、11月出生的BB - 動議 "聯歡會II"

when & where?

別墅

好呀,我囡囡都有好多衫褲和玩具,
不過唔知老公捨唔捨得,因為佢都買左好多野比阿囡。
有冇d場地可以容納多d人,而又適合bb呢?
我知上次10月bb聚會係∼∼查理布朗餐廳,
今次有咩好提意?

大宅

舉手競投都幾得意。 咁多媽咪同 bb 一齊舉手,好震撼!

大宅

BB舉手競投 希望各位BB投到心頭好la haha

大宅

對了! 地方和時間確實係一個非常重要的議程,不如我哋先傾吓地點先呀;上次 search 到 Charlie Brown,今次都要花吓心思.

初步係諗緊睇吓有無邊個屋企樓下嘅 club house available,請大家畀多d意見啦!

<目標:低成本,高收視>

大宅

Dear all,

時間同地點真係好重要,咁你們 prefer sat or sun?

因有了時間,到睇岩地方先至可以問人avaliable or not?

子爵府

我屋企樓下個CLUB HOUSE 都OK 既, 但係馬鞍山, 好近馬鐵站,不過要知道你地想係邊日LAW.

[quote]
cherrysino 寫道:
對了! 地方和時間確實係一個非常重要的議程,不如我

大宅

wawa,

不如你問下7月7日or7月8日pm你會所avaliable or not?

thanks a lot!!

大宅

我 7月頭兩個禮拜都唔得, 可唔可以 6月尾呀! 如果多人 prefer 星期六, 咁 6月28號得唔得呀; 或者如果多人 prefer 星期日, 咁 6月29號又可唔可行呢? 請投票!!!

Swisslady & Colinlaw, 唔知呢 d 時間有無撞你其他活動呢? 一齊玩呀!

民房

o華!o甘好玩,預埋我呀!

比我揀,我想星期六多Do羅

洋房

cherrysino,

E... 28/6, 29/6 係星期四、五喎!? 咁你意思係咪23/6(Sat) or 24/6(Sun) 定係 30/6(Sat) or 1/7(Sun)呢?

我 7月頭兩個禮拜都唔得, 可唔可以 6月尾呀! 如果多人 prefer 星期六, 咁 6月28號得唔得呀; 或者如果多人 prefer 星期日, 咁 6月29號又可唔可行呢? 請投票!!!

Swisslady & Colinlaw, 唔知呢 d 時間有無撞你其他活動呢? 一齊玩呀!

大宅

cherrysino,
你睇咗七月個月曆呀

30/6(Sat) or 1/7(Sun) 我都得, 六月其他星期六日都full哂booking喇

rashabi 寫道:
cherrysino,

E... 28/6, 29/6 係星期四、五喎!? 咁你意思係咪23/6(Sat) or 24/6(Sun) 定係 30/6(Sat) or 1/7(Sun)呢?

[quote]

[/quote]

大宅

我都贊成係club house攪,
時間OK/交通方便的話, 遠遠我都會去, 當帶bb周圍見識吓

btw, 競投用不用有MC, or 自己主持番自己的競投物品?

大宅

我都係一樣呀!

[quote]

30/6(Sat) or 1/7(Sun) 我都得, 六月其他星期六日都full哂booking喇

[quote]
http://albums.vitapixel.com.hk/200709/heison/cover.html

別墅

星期六會好d,不過最她係6月,因為7月我學校很忙。

大宅

cherrysino,

咁真係有點麻煩,因7月1日已有functuion喇!咪係ymca水上同樂日囉!會唔會今次又無緣參加嘛!上次又撞期,今次唔好又重演啦!不過若事實如此也只好認命吧!

最衰我c6唔會比阿仔走兩場,有時連續兩個星期去function,都會依依哦哦,可能怕bb辛苦會病啦!唉!!!!!!

:-( :-( :-( :-(

大宅

你地會約邊日?我又想join呀...
我sat or sun都ok....

大宅

collinlaw, 又見唔到 :-(

大宅

嘩!你哋嘅 BB細細個就咁受歡迎,人紅真係無計,大個咗一定不得了!

睇落6月30日(星期六)應該可行,咁不如試試有多少個 Daddy & Mami 報名參加啦!

地點方面我會 check 吓幾個唔同屋苑嘅 club house 環境再同大家商量,希望其他 Mami 都睇吓自己住嗰度嘅 club house,如果覺得環境都唔錯便提議出來.

1. cherrysino 2a1b女 (葆晴 Oct 4, 06)

首頁
12345...12

尾頁

跳至