嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2018復活節勳章

Re: 又有BB&KIDS展喇

多謝報料!!我都想去睇下,幫大少,二少買番D夏天衫褲!!

不過個地圖睇得唔係好清楚,我想問下係海港城邊"忽"?會唔會有指示?因好日都唔過海,真係怕搵到氹氹轉!!

侯爵府

愛是恆久忍耐......

別墅

Great! Thanks a lot cutepig404, when is your due day?

cutepig404 寫道:
Becoz I always go to Harbour City's website to check ........ (very C 9 ) .........
I really want to shop one time b4 my BB comes out , coz the SALE later in Wing On & Jusco are the end of May , at that time , I should be busy on my NB BB la , so have to enjoy this shopping time !!!
Hope all Mama enjoy ar !!! [quote]
keromama 寫道:
嘩, 我o係附近番工都未知, 真勁.
[/quote]

子爵府

17th MAY !! Very Soon la , but still wanna SHOP
3dogs 寫道:
Great! Thanks a lot cutepig404, when is your due day?

[quote]
Becoz I always go to Harbour City's website to check ........ (very C 9 ) .........
I really want to shop one time b4 my BB comes out , coz the SALE later in Wing On & Jusco are the end of May , at that time , I should be busy on my NB BB la , so have to enjoy this shopping time !!!
Hope all Mama enjoy ar !!! [quote]
keromama 寫道:
嘩, 我o係附近番工都未知, 真勁.
[/quote] [/quote]

子爵府

其實係海港城中間,如果你係新港個度去,你見到esprit會係你面前,就轉左行多陣,到時一定會見到有水牌指你去個bazzar既地方。再唔係個度有好多security,你可以問佢地。再唔係,可能你會見到有好多大肚婆行同一個方向或由同一個方向攞住一袋二袋既戰利品行出黎,個度就係你要搵既地方喇!!!
希望幫到你啦!!
bongbongmum 寫道:

不過個地圖睇得唔係好清楚,我想問下係海港城邊"忽"?會唔會有指示?因好日都唔過海,真係怕搵到氹氹轉!!

洋房

thanks

大宅

子爵府

2018復活節勳章

多謝哂!!

其實係海港城中間,如果你係新港個度去,你見到esprit會係你面前,就轉左行多陣,到時一定會見到有水牌指你去個bazzar既地方。再唔係個度有好多security,你可以問佢地。再唔係,可能你會見到有好多大肚婆行同一個方向或由同一個方向攞住一袋二袋既戰利品行出黎,個度就係你要搵既地方喇!!!
希望幫到你啦!!
[quote]
bongbongmum 寫道:

[/quote]

複式洋房

好野∼假期又有好地方去lu∼

別墅

有無人去完可以報料, 多唔多嘢買, 低唔低呀?

大宅

Lunch去完,都幾多野買,我都大出血
但唔係所有野都平(BB用品),衫就大多都约50% OFF,可以一去!

別墅

ballfish,請問有冇bb床同dd車做discount啊?
ballfish 寫道:
Lunch去完,都幾多野買,我都大出血
但唔係所有野都平(BB用品),衫就大多都约50% OFF,可以一去!

民房

我都去完.....ok la, 如果要買2-4yrs old既衫會正d

洋房

無床同車仔賣架。主要係賣衫同鞋。

大宅

bbgirl126
請問有無床蓆及車蓆及奶樽學習杯買
多謝

別墅

thank you!

民房

熙熙07/01/28出生4.2kg,50cm高

子爵府

今日下午先去,費時lunch同人迫。
一入去,就見到comme ca store,即刻搵到嘢買,不過之前冬天減價時都係專門店買左d,所以都只係買左好少嘢。LEONA既 $10DISNEY和尚袍真係好抵,忍唔住又買左幾件。
PIYO CHAN又有擺,仲係只有佢有BB用品嘢賣。其他都係賣衫褲鞋襪。
都有買左少少BB裙仔同HEAD BAND,鞋仔&襪仔。
係咁多喇!!
其他牌子請參考呢個website :
BB & KIDS FAIR

珍珠宮

熱血金章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Thanks cutepig404,

You really have to go to shop la~~
Because you won't have time to shop after your baby come~~
Enjoy the time now~~

最簡潔的一個抱擁, 也覺熱烘

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

Address: 3/F World Comm Centre(next to D&G of Gateway)
Not so crowded aft lunch...

首頁

尾頁

跳至