跳至

首頁
12345...50

尾頁

大宅

2006年10月 2B 媽咪會

ssassa, paltiBB, 想想, m琳琳, schau28, shirleyng5, mktung, babyto, natalielin...
你地去哂邊ar? 返黎呢樹傾下la!

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 2006年10月 2B 媽咪會

係到呀,你地點呀?
而家我2個b都會一齊玩,好得意

[/url]

男爵府

我都有2個b,一仔一女,放工食完飯便去ride bicycle,好開心,女女有時見到哥哥玩都笑到支支聲

大宅

natalielin,
hi~~好耐冇見你地po head, 所以開返個topic搵你地ar!

catmilkw,
hello, 原來你個仔同我個仔差唔多大ar? 我囡囡都係好like見到哥哥玩架, 總之見到哥哥就好開心架la!
係呢, 你仔仔有冇返學ar?

男爵府

rabbit_chan2222

而家返PLAYGROUP EVERY SAT 在KINDGARTEN,係呀,妹妹見哥哥玩,佢就想玩
該用戶已被刪除

男爵府

monkey&dogBB

近來不見你,去左邊到威?

大B & 細B好好呀, 細B每日食一餐糊,早睡早起,我仲每朝同佢晨運完才返工

大宅

我都係06年10月份的媽咪,請問可以參加一齊傾嗎?
該用戶已被刪除

男爵府

ChongChorWing

可以,WELLCOME,你都有2件,仔仔定女女?

男爵府

唉,晴晴呢幾日玩野,晚晚飲夜奶,第二朝又早起,我怕佢搞醒全屋人,所以同佢去晨運

大仔剛剛返PLAYGROUP EVERY SAT,暑假我諗住俾佢學游水

你大女幾點訓?我想大仔10:00PM訓,但佢搞到11:00PM才訓著,激死我
該用戶已被刪除

男爵府

我參加了06年7月一起做紀念冊

CLICK HERE
該用戶已被刪除

男爵府

仔仔9:00PM先沖涼,飲奶飲好耐,之後又東又西,好煩
9月佢返學要8:00起身,因8:45開學
該用戶已被刪除

男爵府

PHOTO ALBUM,$380 DISCOUNT $350,因我覺得$360/3本 一模一樣,我寧願做1本多D相

男爵府

因仔仔要我同佢沖,BYE BYE,

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我個大女未返學,諗住2.5歲比佢跳ballet,不過唔知佢肯唔肯,之前返過pg,不過生澄澄就停左,而家佢冇sunday班,我又唔知去邊度好,有冇好介紹呀,九龍區!

澄澄而家食一餐糊(大半碗),想比多一餐佢食,因為仲係好輕磅=_=

我2個女都唔係早睡早起,因為我同老公都收得夜,可能要等出年我做full time mama先可以改早lu~

[/url]

大宅

我都有2個, 都係仔.
細佬好鍾意哥哥玩, 一齊玩波, 放紙飛機, 笑到卡卡聲.

今日收到大仔寄來的母親節卡, 佢自己寫: 媽媽, 我愛您.
好開心架 !!

首頁
12345...50

尾頁

跳至