跳至

首頁
12345...50

尾頁
該用戶已被刪除

Re: 2006年10月 2B 媽咪會

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

大宅

monkey&dogBB,
係好sweet架, 大仔尋日靜靜雞做左另一張母親節卡, 收埋o係我衣櫃, 等我今朝攞衫返工時見到, 都已經好開心喇, 今晚放工又收一張.

我兩個雖然係仔, 但係都好痂身, 細仔見我個影飄過, 會大叫我去抱佢.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Samuel媽 寫道:
我都有2個, 都係仔.
細佬好鍾意哥哥玩, 一齊玩波, 放紙飛機, 笑到卡卡聲.

今日收到大仔寄來的母親節卡, 佢自己寫: 媽媽, 我愛您.
好開心架 !!

好開心BOR~
我個大女都係2歲幾,所以未識呀,唔知幾時先識呢!
不過近排大女見我收工返黎就會講
媽咪,我好掛住你呀,抱我呀,之後會攬住錫我一啖,都幾冧
第一次佢自己毛LA LA咁講,我勁開心

[/url]

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

monkey&dogBB 寫道:
natalielin,

邊樹有2.5歲芭蕾舞班學呀 ? 我都想大囡學吓 !!!

澄澄食到大半碗米糊都應該可以REPLACE到一餐奶, 妳可以慢慢幫佢加多一餐 ! 我細囝都要試咗成個月先至可以食兩餐粥仔+三餐奶奶 !

唔好意思,打下打下好長遍

我揀王仁曼囉,其實仲有其他架,不過經我2晚睇返D BALLET既TOPIC,綜合D人既意見,王仁曼教得仲好同正統D,不過有D老師鬧人,同有D接待姐姐冇禮貌,同埋你漏有野要罰錢去佢個基金度,同埋話好商業化,不過我覺得人夾人,試下先,如果同D老師唔夾先轉囉,因為佢多演出機會,如果遙遙學左真係鍾意會發展落去,咁王仁曼係好選擇黎,至於商業化,我就覺得,佢真係做緊生意,唔係開善堂,我接受到好多野要比錢,因為學前已問定晒,已知你好多洗費,如果怕就唔學囉,可能我做開琴行啦,所以都好明白哩D野,唔想自己做左麻煩家長~

我下個月會約試堂(FREE),今日問左九龍灣平台個間,個姐姐都好好人,有禮貌,$600/月,30MINS/堂(好似好短),1對10或以下,自己入去學,唔使陪
不過我驚遙遙唔肯,因為佢未試過自己學野,希望唔會啦~
你住邊?會唔會一齊學?有個伴haha~

王仁曼click here

澄澄近排食多左,不過試過比多一餐,佢又攪到第2日唔飲奶唔肯食糊,我都想試下比多餐,不過又驚驚地

[/url]

大宅

hi all,
早晨!
估唔到你地個個都咁夜上黎...我係返工係公司先得閒上下黎!
我覺得女仔學BALLET幾好, 其實我係鐘意佢地跳舞的造型多D :-P
可惜我大B係仔, 唔係的話join埋一齊學都幾好玩

我細女唔係好like食糊仔, 一日只係食一餐,only半碗...呢排仲吽牙仔食少左同瘦左, 係呢你地細B出左幾只牙la?

我兩個B都好夜先訓, 可能因為我同老公返屋企夜, 所以攪到佢地都咁夜...我大仔10點幾上牀, 但係就成12點先訓, 有時阿妹訓左都比佢嘈醒 :evil:

未陀妹妹之前我都有同仔仔返pg, 係基督教的, 佢地係貴少少但係攪得幾好, 但係陀左妹妹我就冇同佢返la, 9月份前想同佢返下pg, 但又唔知邊度好D, 你地有咩好提議呢?

ChongChorWing
welcome!! 你都有兩個B? 仔定女ar?

男爵府

男爵府

130張相,送一張A4照片/2007折曆
monkey&dogBB 寫道:
catmilkw,

$350一本相簿包幾多張相呀 ?
相紙 or Art paper ?

[quote]
catmilkw 寫道:
monkey&dogBB

PHOTO ALBUM,$380 DISCOUNT $350,因我覺得$360/3本 一模一樣,我寧願做1本多D相
[/quote]

男爵府

Samuel媽

開心死有母親節卡收,我仲要等多2年才有得收
該用戶已被刪除

男爵府

monkey&dogBB

好,不過我只整仔仔,如果好靚才整女女,你可否俾你女女每日行程表給我看看,我想幫仔仔轉時間,thanks

伯爵府

入黎say hi先
岩岩先睇到有呢個topic

大宅

Cat,
你等峰峰返學, 下年都有得收啦, 唔駛等兩年!!

catmilkw 寫道:
Samuel媽

開心死有母親節卡收,我仲要等多2年才有得收

公爵府

畀面勳章

"浸"唔"浸"我玩呀, haha...我算唔算2b媽呢....

到文文係托嬰園上大組, 都會做母親節卡架
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm
該用戶已被刪除

公爵府

畀面勳章

hoho...我覺得我好牽強囉
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

公爵府

畀面勳章

我今次又報錯到, 去0710呀, 陀文文個時, 我就報左period完個日比醫生, 搞到要由10月1日預產期改左去9月28, 咁我已係0610報到, 今次就係照完u/s, 醫生將預產期推遲, 但係我又已去左0710報到, 不過個邊冇我地呢邊咁active喎
歡迎參觀『文。穎之家』

首頁
12345...50

尾頁

跳至